Snart fredagg!!!

Imorgon blire en sköning dag.
Börjar med att kolla på treorna som har mösspåtagning, sedan blire kulturama ruset där kan kan vinna för bästa klädsel, så jag har hört att dans och musikal ska vara rockare, så får vl se hur det bli med det:P
Sedan blire pickninck! Hoppas på fint väder!!

HAHAHA..måste berätta världens roligaste grej vi gjorde idag!
Skulle ha danslektion ute, så vi gjorde något slags performence. Vi skulle skugga folk!!! Hur kul sm helst, bara härma folk och gå efter dom på gatan XD hahahahahha sen gjorde vi en till grej som är lite svårt at förklara men lökigt blev det!!

Jag har dock inte mått världens bästa de två senaste dagarna, ont i halsen och huvet känns som en fotboll ibland och upptäckte just att jag var täppt i näsan-.- blää för det!!!
Men intalar man sig själv att man inte är skjuk så blir man det inte =)

Ne nu blire sova! God Natt! / Vicky


Så himla bäst!!!!!!

Okej nu ska jag berätta vad som gjorde min dag!
Böajade skolan med att slta klockan tolv. Åkte in till stan för att leta efter gula converse eftersom de sagt att det inte fanns några röda i hela stan och slut på converse lager. Kollade i två olika stadium ( jag köpte tre par vita för 2 veckor sedan eftersom det inte fanns andra färger , så jag tänkte byta dem sen) Och dem hade inga gula heller!!! i mon storlek altså. Så jag bad kassörskan att kolla var det kunde finnas gula eller röda i min storlek. Det tog väldigt lång tid. Sedan säger hon: Det ska finnas ett par röda och två par gula i din storlek på staduim i Barkarby! Men det är inte säkert, dem kan ha sålt dem!
Så jag sätter mig på tåget, ringer pappa och frågar om han kan hämta min på barkarby station och skjutsa mig till staduim? Det gick bra, och när jag kommer dit, så knycker jag SISTA paret röda!!!!! :D Och sen fanns det ett par gula ( som var till ellinor eftersom vi delade på det) Snacka om tur!!!! :D ÖVERLYCKLIG!!!

Sedan väntade jag på jensan i 45 min, träffade madde och erica samtidigt så det blev en mysig lite promenad med alla hem! Erica stannade en liten stund :D Var länge sedan man umgicks med henne... sanar dig!

Sen blev det god och " nyttig mat"
-Sparris
-Fisk
-Tomat
- Avokado
- och hollondaise sås
Super gott!!

Har även skaffat mig planer till fredag, då det blir frillning och mys hemma men people (Y)

Så för att sammanfatta dagen så  var den SUPER!!!
Later / Vicky

Äntligen!!!!!! Mina,mina,mina BARA mina :D

Dagens:
Kjol - H&M
Skärp - Vila
Linne - Gina ticot
Kofta - H&M


Nationella!!

Var lite dålig uppdatering igår, med det hanns aldrig med.- Idag var det att stiga up tidiogt och nu blire nationella i engelska puss/ Vickky56


Once again!

Faaaaan!
Vaknade allt för tidigt idag med. Har dock pressat mig at ligga kvar i sängen en timme..
Så nu ska jag gå upp ta vara på tiden och göra sånt som tar tid. ex duscha varmt och kallt på min ben. Ta et fotbad så att ag kan börja med ett medel på mina fötter mm. Tänker även laga underbart god mannagrynsgröt. Det brukar jag gö MEN ÄNDÅ, DET ÄR SÅ HIMLA GOTT!
Later / vicky

Mindre än två månader kvar!!! :D

Hatar det här med rubriker...

Godkvällens!

Ligger i sängen och funderar över morgon dagen. Ska nog ha på mig mina nya jeans imorgon! Gula är dem så det blir lite spännande =) Ska även hålla tal, samma tal jag pratat om förut eftersom jag inte fårr tid att ha det än. Har i allafall kommit på en ascool början=) Eftersom det ska hansdla om att vi slänger mycket mat, så tänkte jag fyla en tallrik börja talet med tt äta två tuggor och slänga resten! Fyndit va?? =) Jag tycker iallfall det var smart.

Sovmorgon imorgon and I like it!
God Natt / Vicky

Rise against - Savior

Godemorgon!
Sitter i soffan och har precis fixat mig. Ska plocka lite disk och sedan vandra till tåget.
Ingen balett för mig idag, eftersom jag ska till sjukgymnasten...
Men sen blire samhäll, och jazz utan lärare.. undra hur det går?? Sen blire då ännu mera dans som varje måndag ;)

Nu finns inge mer att säga, så jag sländ
ger in en låt jag tycker ät bra ;)


I hate you!

Känner at jag presterade bra på träningen idag! Var länge sen man svetades så.
Måste börja ta vara på träningarna man har och inte bara lajja runt och inte orka! man ska ju ändå hem och sova. så nu måste jag börja kötta på alla pass så att man känar nåt på det ;)

Imorgon blire at gå till sjukgymnast som försöker finna felet på mina benhinnor och ska kola med höften också!
Nu blire sova>! God natt / Vicky

Juste vig måste jag ju också bli!
Var ett tag sen man tänjde ordentligt!

Faan vad jag är duktig!

Hela morgonen har gått till att " städa" Har placerat allt där det ska vara på altan till sommaren! Dvs tagit fram alla dynor flyttat på alla bord soppat bort alla löv mm. Har även tagit fram grillen och solstolana. Och krattat alla tusen löv som fanns på kortsidn! Stoa applåder till mig!
Nu sitter jag och väntar på Jenso som är påväg hit. Det blir promenad och invogning av våren med glass! Sååå härligt!
Så jag måste se till at byta om nu innan hon kommer ;)
Later / Vicky

Söndag 25 april!

Sitter ute i ja värmen kan man inte direkt kalla det. Sitter i soffan och käkar russin och lyssnar på musik! Najs najs. Blev en tidigmorgon som alla andra. Vaknade vid 8:15 men ag gick och la mig ganska tidigt igår så det gör inget.
Mamma har massa laner på at städa och kratta idag som jag kommer behöva hjälpa till med -.-
Hoppas något roligare dyker upp!
Ikväl blire träning iaf (Y) tumme upp på det!
Later / Vicky

Såhär nygg är man nu ungefär ;)hahahha

Gime me a life whit power!

Har varit en lång dag i ishallen idag! Hade uppvisning så det var både att plocka upp allt träna och ta bort allt! jobbigt jobbigt. Men nu är jag i allafall hemma och har ätit en suergod kycklingsallad :D

Källen spenderas som mina vanliga lördagar, framför soffan -.- Börjar känna lite ibland att  man inte har nåt vidare kvälls liv, men jag det är väl bara att accseptera :P
 Inga planer inför morgondagen heller.... Hoppas på fint väder iaf eftersom jag missade dagens .

Later/ Vicky

orkar inte ladda upp en ny bild så det får bli en på snizkan!

Så himla bäst!

Kom hem från The last bounce för inte så länge sen! SÅ JÄVLA BRA!!!!!Kan inte fatta hur dem kommer på alla ideer?:O Vär att se faktiskt, skulle inte banga på att gå en gång till!
nu blire att sova eftersom jag måste upp tidigt imorgon för att dra mig ner till ishallen, där det sedan kl 2 blir uppvisning1 Wohoo! Hoppas det går bra1
God Natt / vicky

Bounce tomorrow!

Det blev ett snabbt kalas, eftersom kevin skulle repa :P
Det blev god smörgåstårta och en god tårta (Y) Kom överens med therese att man fick ha 3 gånger at äta nåt gått. För när man blir bjuden känner man sig så oartig om man säger nej! Då tror dem u typ att man tycker det ser äckligt ut eller nåt! Så så fick det bli :D Så himla gott!! hahahah

Ska snart åka hem till erica ich hämta biljetterna till Bounce!!!!! Som är imorgon:D Kommer att åka direkt dit från skolan eftersom jag ändå slutar vid halv 5. Hinner knappt hem och vända annars! Det kommer bli awesome (Y)
Ska försöka se om man ser ellinor eftersom hon ska vara med på något sett! Så himla kul!!

Åker nog lite tidigare till skolan imorgon eftersom det bir pannkakor till lunch! Man måste ju passa på medans det är gott ;)


Bjuder på en gamal bild ;)
Puss/ vicky

KALAS!

Nu blire ett jädra snabbt inlägg. Sitter hemma hos pappa och ska fira johan som fyller 16 :)
Hoppas dem kommer snart för jag är jävligt hungrig!!
Nu plingar det later/ Vicky

Dance is the passion of my life!

Har precis lagt mig i sängen. klockan står på 21:21 idag ska bli en tidig natt så att jag blir alldeles pigg imorgon när klockan ringer.
Ligger och lyssnar på lite olika alternativ till låtar man kan göra en koreografi till. Måste komma på många i sommar så att man har allt klart tills  nästa termin. Har börjat ite smått till en låt så hoppas det blir bra!


Street kombination till detta, kan det bli bra tror ni??

Inspiration

Stud Ditsy CamiGirl & Boat Crop Top Legs Printed Top
Coloured Denim Shorts  Stud Embellished SkirtDitsy Sunglasses
Buckle Strap Wedge Sandal Bead Cuff Leather Sandal Lace Up Platform
Mesh Lace Up Stud Heel
Hittade lite smått och gott som jag järna skulle klicka hem. Men dock har man ju inte råd, och sen vet jag inte hur mycket frakten kostar eftersom det är från England.
Tycker dom sista skrna var as coola 8D haha
Later/ Vicky

17:03

Jäkla bajs väder! Asså vad är det här med snöö egentligen?? :O Det ska väl inte komma nå mer efter februari tycker jag iallfall!!
Har precis käka massa nötter :D Jag älskar nötter, och de är perfekt om man är sugen på någonting (Y)
Väntar nu bara¨på att mamma ska komma em och göra världens godaste mat! Tacogratäng!! Jag älskart! hahaa

Frick precis sms från Kristine att vi hinner träffas idag! Det var ett bra tag sen så det blir najs 8D
Nu blev jag sugen på att kolla lite kläder från Neew Look. lägger upp några fina sommarplagg om jag hittar några ;) Puss / Vicky

Ge min sommar nu då!! Vad väntar du på??

It's better in the morning, but it looks the same at night!

Ännu en ny dag!
Hade tänkt att åka in lite tidigare till stan idag, så att jag hinner byta skorna :D Hoppas verkligen att de kommer finas min storlek för jag vill verkligen ha dem!! Röda converse altså ;)
Ska även hålla ett argumenterande tal på Svenskan idag så jag hoppas verkligen att det går bra också!
Ikväll blire träning! :D Känns som att det var evigheter sen vi tränade! :O Tror att vi kommer träna inför uppvisningen som är nu på Lördag! Kul kul. Jag älskar att fjanta till mig och skämma ut mig uppvisningar (Y) hahahha.

Har inte riktigt bestämt mig heller om man ska gå eller cykla ner till tåget?? hmm för omman cyklar så måste man ju cykla upp för backen när man kommer hem och kommer bi trätt i benen till träningen. men det går ju så mycket fortare än att gå .... aja det återstår att se;)
Nu blire att läsa på talet lite så jag vet vad jag ska stå och babbla om!
Enjoy the day/ Vicky

Kom igen, kan det inte bli lite varmare!!!

It's a monster!

Det blev som sagt mycket dans idag! Kul kul. Och det var inte så tråkigt på baletten eftersom vi började med en koregografi. Dt var faktiskt ganska kul. Satt ute på lunchen och åt, ganska kallt faktiskt.
Sen blev det jazz där vi även där höl på med koreografin till vår uppspelet. Kommer bli sjukt kul!
Och mina danselevers dans kommer gå superb på uppvisningen på Lördag!
Trodde att jag skulle få ta ersättnikngsbuss idag igen, men när vi var i kalhäl ändrade de sig så det gick ända till Bålsta ! Lucky me!

Nu sitter man här och mår ganska bra. Har ite fel tankar, men dom kommer alltid tillbaka vad man än gör!
Kan aldrig hålla det i styr!
Nu blire macka och 2½ män!


Är sjukt sugen på att köra cross!!!!!!
Later/ Vicky

Matilda in da house!

Hej!
Att sitta här bredvid vicky i datorsalen är ganska kul! vi har håltimme och väntar på att samhällen ska börja. sen har vi jazz :D där vi ska fortsätta med våran koreografi :D :D :D
pöss <3


Måndag 19 april! 08:18

Okej, nu har jag haft en ganska dålig uppdatering tycker jag. Men jag har verkligen inte orkat skriva nåt.
Igår spenderades iallfall halva dagen med laget på bro soptipp XD Inte kul att behöva gå och ta upp attlt skit men laget gör det alltid bättre ;) Resten av eftermiddagen spenderade jag hemma med att göra ingenting. Hade ingen ork!
Nu är det Måndag och det blir väl snart dax att dra sig till tåget.
Idag känns det som att baletten kommer bli lite roligare eftersom vi ska skippa stången och börja på en koreografi  som vi ska ha på våruppvisningen :D haha spennande:D
sen består resten av dagen även av dans! hahaa som varje måndag!
Det blir sista dagen för mina danstjejer innan det blir uppvisning på Lördag! Vi ska ju som sagt vara fransmänn hihihi..

Nya tröjjan är på! Från Gina Tricot

Och örhänget med!
Har bara ett eftersom vi var smarta och tog ett var så att det blev hälften så billigt ;)
Later / Vicky

17:10

Har inte någon större lust att blogga, men det kan bli ett litet inlägg iaf ;)
Batäme min imorse att jag skulle följa med min bror och ellinor som skulle till barkarby och träna. så kunde jag ta mig en tripp till stinsen.
Så jag och ellinor chillade runt på stinsen i 3 timmar och kom hem med lite iaf;) Mycket trevligt.
Visar sen vad jag köpte ;) Blev iaf en tröja, ett örhänge och två par converse. Dock är båda vita men jag ska byta ena paret mot ett par röda eftersom de inte fanns med vanlig sula -.-
Sen blev det hem och så blev jag sugen på att göra lite pärlpyssel. Så jag gjorde ett armband och en ring som vi ska ge till mammas kompis som vi alldeles strax ska åka och fira ;)
Ha det bra/ Vicky


Några ringar som jag gjorde för ¨några år sedan ;)

vad har då hänt idag??

Idag har hänt massor med kul.
Fick åka ersättningsbuss från kungsängen-.- som tur var hade man sällskap (Y)
Sedan blev det att skynda til bowlingen där massor av gympaleare befannsig..god tackor och 4 strike :D Hann även springa in till Bcjf och kolla på BreakAway som var as grymma som vanligt. Var länge sen man hörde mer än två låtar and I like it!
Gick sedan och hyrde film och köpte lite ingredienser till smothie, med Vendela, Sofia, Linda Maggan och Vickan :D Underbara männisokor som gjorde min kväll!

Nu sitter man här ensam och trycker i sig något att äta eftersom man blev hungrig. Dem gick för ca 10 minuter sedan så ja vad ska man säga mer??
Hoppas på en bra dag imorgon också, förhopningsvis blire nya skor men får se om det hinns med...
Puss och God natt/ Vicky


Fredag 16 april

Morsning korsning!
Har varit vaken nu ett tag som vanligt. Vaknade vid 8 någon gång -.-
Så jag har hunnit med en del, eller jag har fixat min, och ätit frukost. Men man får mer tid att fixa sig så det är lite rilogare ;) hahha
Har även tagt massa egobilder (Y) Kanske lägger upp några ;)
Dagens dag har jag redan berättat så... vad ska man berätta då?
Äh lägger up bilder ist..





Sötaste missen fick också vara med och posa ;)

Kommer nog inte hinna logga nåt  mer idag, kanske hinner med ett litet inlägg ikväll men kanske inte ;) haha Ha en underbar fredag!!! / Vicky

22:22

Godkvällens!
Har precis lagt mig i min underbara säng, skönt skönt!
Blev lite smått arg idag när jag vile hem fort. Tåget ska då inte funka mella bro och bålsta så dem kastar ut allt folk i Kungsängen och säger att det ska komma ersättningsbussar...men ja tror ni att det kommer någon??
Det kom 1 som rymde typ 40 pers!!! och det var ju faan typ 200 som väntade.
Sen började tydligen tåget funka igen så efter en halvtimma hoppade man på tåget igen. Fick sällskap av sofia och linda, som jag sedan åkte hem med till sofia för att få i mig lite mat och få skjuts ner till träningen.
Förutom det så har väl dagen varit rätt lugn.

Imorgon blire sovmorgon!!!! :D
Mest sita och lyssna och kolla på andra på ala lektioner och sedan åka hem och Bowla.
Alla ledare i Bgk blev bjudna på bowling kväll så det är u ara att passa på när det är gratis :D Sen ä det ju självklart för att massa underbara människor är där också.'
Sen hade jag bestämt att det var dax att hitta på nåt med magganmadde! Får väl se vad det blir??
Nu blire sova! God natt / Vicky

Maggan schteker i min coola skjuts hjälm 8D hahahaha


It,s when you sit that you notice how big it is!

Orkar inte skriva nåt längre inlägg ikväl heller. Har satt klockan på 06:0. så jag ska nog ta och sova nu.
Imorgon är det ialafall sagt att vi ska få jobba på tidningen, så jag hoppas det bir av.
Har även skrivit klart mit tal nu, med lite hjälp från under baraste Indiano eller SeXigil_91 som jag numera kallar henne ;)
Puss och God natt7 Vicky

<3<3<3<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<33<

please!!

Har precis kommit hem. Hann inte skriva nåt imorse eftersom jag börjr tidigt på onsdagar!
Dagen rullade på hyfsta lätt. Satt ute i underbara solen på lunchen och åt cesarsallad :D gott gott! Efter skolan blev det att åka till någon sjukgymnast lite konstig var han, men han ska tydligen vara bra, så man får väl gå dit igen...
Kvällen är planerad för plugg! Måste skriva klart mitt tal som ska lämnas in på Fredag.. och engelska grammatikprov imorgon CRAP! har inte ens läst i boken XD Så nu blire väl att sätta igång!
Later / Vicky

Right now ;)

shortsen jag köpte igår ! :D


Ännu en dag avklarad!

Drar ett snabbt inlägg innan det blir sovdax.
Cyklade till tåget imorse. När man väl kommit ner för backe kom ajg på att jag glömt mobilen hemma, så det  var bara att pallra sig up igen. Kom ner till centrum köpte c- vitaminer. Tog tåget 2 i tolv, hade matte, åkte in till stan och kpte ett par shorts, åkte hem, åt mat och gick till träningen. Körde både flickis salto och dubbelskruv til plan landning. Wohoo!! Det var min dag!
God natt! / Vicky

New day, new progress!

Godmorgon people. Sovit gott?? Det har jag iaf:) Fast jag vaknade då lite tifigare än vad jag hade behövgt.. Gick upp vid 8:15 så nu är jag helt klar och ska inte åka förens 11. Eller jag har inte bestämt mig riktigt än om jag ska åka in till stan innan eller efter?? Tror det blir efter. Måste ner till centrum innan jag tar tåget också, måste köpa C vitaminer.;)

Blir en ganska så skön dag idag, matte och svenska är det ända som står på schemat. Sen blire Gympastik! :d är taggad idag!

Juste jag och Therese har börjat med vårat löfte igen, dem som klarar sig längst utan att äta godis eller kakor vinner! Och man vill ju inte förlora direkt. Fast nu har man ju inget mål på hur länge man ska klara det utan bara ven som klarar längst! Jag ska faan vinna!!! hahaha.....
Fast vi bestämde dock att eftersom det börjar bli vår och sommar så får man äta glass på helgerna (Y) Wohoo!!!

Ha en underbar dag puss / Vicky


Dagens:
T-shirt - Neew Look ( london) Älskar den affären!!!!!! och så finns den inte i sverige!! Faaan!!
Jeans - Bik Bok ( Vanliga svarta)
Klocka - Ur & Penn
Armband - Lindex och JC
Sen blire skinnjacka och de färgade "conversen".

God Natt

Nu har man gjort köket. Tjänade 20kr på det! Nåt är det iaf ;)
Imorgon blire att åka in  lite tidigare eller stanna kvar lite i stan. Tänkte kolla på converse:D Eftersom den där kupongen bara gäller till den 18 :P Hoppas dem har hallonrosa,gråa och vita för det är det jag vill ha :D
Kanske skriver ett inlägg innan jag drar i morgon. Börjar ju inte förens klockan ett så jag hinner nog ;)
God Natt/ Vicky

21:02

Har precis kommit hem från dansen och hunnit äta!
Sitter i köket med datorn och diskuterar vem som ska tömma diskmaskinen över msn med min bror som sitter i hans rum.. Snacka om att vara lat!
Jag har faan diskat i 3 veckor och vad har han gjort ?? INTE ETT SKIT!! Förutom att köra cross...
Förhoppningsvis kanske jag kan köna 50 spänn... Men det går han aldrig med på -.-
Later/ Vicky

@ school!!

Sitter i skolan och har precis ätit ris (H) haha inte så värst gott!

Imorse blev det att försova sig i 40 minuter!! Himla tur att jag brukar vakna tidigt av mig själv :O Fick lite smått panik, men jag hann iaf. Blev till och med klar 5 min för tidigt 8D Man kanske borde ta och försova sig varje dag för det var sjukt skönt!

Nu är iaf baletten avklarad och har bara samhä'll och jazz klar! Det var den måmdagen. Sen blire hem ock dansa ännu mer, och jag tor att jag kommer vara helt slut för jag könner redan nu hur ögonen vill stänga sig!

Se ya / Vicky

I like when the bird sing!

Sitter ute i en soffa på altan vilket jag har gjort i princip hela dagen. Eller jag har varit ute hela dagen iallafall.
Tog med datan ut satte mig och målade tånaglarna, sen blev det dans på altan, hoppa lite studsmatta, baka lite småkakor och nu sitter jag här och försöker lista ut vad jag ska göra för tillval till nästa år! Hatar systemet med alla poäng och skit.. Kan man inte bara läsa så mycket poäng man vill?? Lärarna tjatar på att man ska plugga mycket. Men sen får man inte gå de kurser man vill bara för att man läser för mycket poäng:O Vem faan kom på det sysytemet?? SUGER!!!

Nu är det i allafall bara en timme kvar tills träningen börjar, ¨så jag ska nog ta och klä på mig något som man kan visa sig i om ta en lite promenad ner till träningen. Fast juste det blir ju ingen vanlig träning idag, det är nåt "genrep" till sista dansen vi ska ha på uppvisningn:/ Jag som är taggad på dubbelskruv!!

Funderar om man kansek ska göra sig en smothie innan man går?? hmm.. låter väldigt lockande...
Later / Vicky

Me right now.. Jag älskar sooool!!!!
Jag vill åka utomlands!!


12:47

Nu har jag äntligen städat klart! Dammsög, städa toaletterna och diska. Plockade undan lite skitgrejer som lår lite överrallt också ;) Så nu känner jag mig riktigt stolt faktiskat :D
Fats läxorna har jag dock inte börjat med än, men jag orkar faan inte -.- Kom på att jag har en lång svanska lektion innan talet så jag hoppas jag får jobba med det då!

Så nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra?
lter / Vicky

Sista dagen på ett ganska så skönt påsk lov!

Godmorgon folk. Gick upp för ca 1h och 30 minuter sedan. Det blev ändrade planer igår, åkte hem till jenny istället och kollade på filmen som mamsen hade filmat i västerås. Sedan kom linda och sofia och chillade galet med oss i soffan och det slutade med att alla låg och sov. Vaknade vid typ halv två och tänkte att det skulle vara underbart skönt att lägga sig i sin egen säng, så då blev det att åka hem. Men det  var mycket mysigt iallafall ;)

Idag vet jag inte ens vart jag ska börja, har tusen saker jag MÅSTE göra, men inte vill göra! Så som dammsuga, göra läxor mm. Har lust att bara glida runt i huset och lyssna på musik.. men nenj nej jag ska ju hålla tal på fredag och har bara skrivit två rader så jag jag måste ju skriva det -.-

Imorgon blire back t reality, börja tänka på alla hemska läxor och stress igen. Men det ska bli underbart kul att träffa alla igen, har inte träffat någon från klassen på hela lovet:/ lite tråkigt faktiskt. men ibland så måste man väl jobba ihop lite pengar.

Verkar som at det kan bli ganska skänt väder idag. Solen skiner lite då och då, snön är för det mesta borta och termometern visar 6 grader. Hoppas på lite varmare, så kanske man kan gå ut på en prommis eller nåt.

För exagt ett år sedan igår, var jag och jensan på picknick och en mysig promenad, grillade korv och låg ute i tjocktröjjor hela kvällen. Hur mysigt som helst!





Ett år sedan! Underbar dag med bäste vän :D

21:13

Hemma från en lång dag med massa träning ! :D Det blev att köra massa dubbelskruvar och en del blev faktiskt ruktigt bra, så jag är nöjd (Y) Lite blaj blev det också..när man är trött ch har tränat i flera timmar så blire som det blir.. Lekte apor fram till trampetten och körde apmoves? hahah sånt händer ;)
Nu har jag iallfall ätit upp en riktigt god sallad som bestod av ,tomat,gurka,majs,avokado,förn ,salladsblad,brie ost och lite hallonvinäger (Y) tumme upp för det.
Ska nog snart hoppa in i dushen känner mig ganska äcklig. Sen blire fotbad och cheeskake med favorit indianen Jenso :D Hon gör mig alltid så glad:D Älskar dig !

Bjuder på en bild och et videoklipp från dagen ;)


Linda tycke rom att ta på mig :O

Jensan ber eller nåt i luften ?? haha

Jag kör en dubbelskruv (Y) haha

Nu blire duschen ;) Later Vicky

Morsningkorsning!

Sitter i soffan med morgonrocken på och kolla tv!  Igår blev det att kolla på New Moon :D Fast jag somnade lite hehe (A)
Idag blire somsagt träning i Västerås, är ganska taggad faktiskt :D 
Gud vad jag i´nte har nåt att skriva om, så jag skriver senare när jag kommit hem eller nåt ;)

Från förra året i västerås! Tänkte lägga upp fler bilder, men alla blir vända åt fel håll :O
Later / Vicky

Some days are better then others.

Nu är veckan äntligen slutt!! eller jag jobbdagarna iallafall :D Ska bli så skönt att slippa åla dit vid 6 och komma hem 5!
Nu längtar jag tills man får dansa igen!
Imorgon bire träningsläger i Väsetrås från 1-7 tumme upp för det! Jag har lovt mig själv att jag måste köra flickis salto på tumbling, för nu faan måste jag lära mig det! :O

Ikväll har jag inga planer som vanligt-.-  bajs tråkigt att bara sitta hemma varje kväll!! Men men.. Får väl vila upp mig tills imorgon eller  nåt :/ hahha

Lite bilder från jobbet ;)


Såhär kul har jag haft det. Satt på olika mackaärer i varje ände!!! och den sista bilden var en LITEN order!!
Puss /Vicky

Lång dag!

Blev än långa dag idag med. Jobba från halv 7 till halv 5-.- (tänk på pengarr!!!)
Efter det blev det hem för att laga lite pyttipanna och dra ner till träningen, som blev lite mindre lyckad XD
Vi var 4 pers körde några varm på airtrack oc sen blev det att samla in resten av pantisaran ;) Hoppas verkligen vi känar en hel del på det =)
Imorgon är det äntligen sista dagen!!!!!!!! Woho!!! blir in lång dag det med men det går fort hoppas jag!
Nu blire att lägga sig?? kanske det. Later / Vicky

Snart är allt borta!!!!! Wohoo!!

Och juste, jag hittta värlens bästa idee! Fick reklam om att man kunde köpa 3 skor och betala för 2 på stadium om man har kortet. Då ska man ju slå till med att köpa converse! man tar tre par och  får typ ett gratis!! Hur bra låter inte det??:O

Panta mera.....pantaa meeeeraaa!!

Ligger nu äntligen i sängen!
Har varit ute och samlat pantburkar i ca 2 timmar :O Fick dock en hel del! och vi hade bara halva gatorna.. Åkte med jensan och vendelasus, gick och plinga på vartenda dörr!! Och sen hade vi hela bilden full med pantisar så vi inte ens fick plats XD Kul för dem som ska panta !!!! HAHAHAHAHA

Blev inte hellera att åka till uppsala, dem skulle inte spela förens kl halv 12 och man ska ju upp 05:20 imorgon -.- Varför ska vi behöva åka så tidigt!!!!!

Nu blire att sova annars kommer jag inte orka med imorgon, trampa byt, trampa byt, trampa byt haahahh och sen blire träning ;) ciao/ VICKY

Jag och dunderjensan för ett år sena :O

Ble´v skitsugen på smothie, så jag tror det blir att göra en imorgon bitti och "äta" på kaffepausen =)


trampa,byt,trampa,byt...

Hemma efters en lång dag ¨på jobbet. Kvart i 7 till halv 5-.- Samma sak (nästan) hela tiden!! Har gjort klart nästan 2 ordrar nu på två dagar!! Då snackar jag kablar! Lägger in lite bilder för att viss när jag orkat ladda up dem XD
Har inget mer kul att säga förutom att jag ska samla pantburkar med kämpa rocky och kanske.. bara kanske åka till uppsala ovh kolla på breakAway! Ska ju upp tidigt imorgon också så -......
Nu blire mat!! Later/ Vicky

Saknar mina små pärlor :D

God natt!!

Nu blire att sova. Ha ställt klockan på 05:45 så det ä bara att stiga upp och ställa sig i dushen då ;I
GOD NATT!!

Finally!

Då var första dagen på obbet avklarad! Började bra med en blodbläsa på tummen :/
Har setat 8 timmar och kapat kablar och satt olika grejer i ändarana ALLA ÄNDARNA!! och jeg vettefan hur många kablar det är , men jag har bara kommit hälften på 8 timmar intensivt arbete!! Tar en bild på mästervärket nåhin dag ;) ahah
Och blodblåsan fick jag när jag skulle knippsa en en metallgrej så klämde jag tummen ... aja det är svårt att förklara, ont gjorde det iaf:(

Nu blire att äta och sen blire Powernap! Har sjukt ont i huvudet ( beror på att jag druckit typ 1 dl vatten idag) och sn är jag sjukt trött!! och det är träning vid halv 7 så då måste jag vara pigg :) Känner mig som et monster så det ska köttas ikväll ;) Allt påskgodis godbye!!!!!!
Later / Vicky

21:

Kome hem från dansen för ett tag sen. Blev lite dans iaf, kom inte på så mycket men uppvisningsdansen är iaf typ klar;) Och jag ska ´vara med på uppvis ningen XD kul kul!! Man får ju dansa inför folk liksom, det är ju det man tycker är kul :P

Imorgon blire att gå upp tidigt eftersom det blir att jobba-.- Hoppas jag får göra nåt kul så att man inte sitter och döör! Så jag tror nog att jag ska slänga mig in i duschen, måla naglarna och somna bums för jag måste upp kvart i 6 -.- Blää på det! Jag får tänka på pengar så blir ag på lite bättre humör XD haha
Ha det bra imorgon, kommer inte hinna blogga då så hej så länge Puss Vicky

Tidigare idag XD


Döö snöö döööö!!

Vendela och jag fick för oss att vi tyckte snön skulle döö!!! Därför hjälpte vi till lite XD

Muffins a la vicky och vendela!

Har precis bakat klart super goda muffins med Vendela ( Elvis)
Dom vart as coola, mycket coolare än om ni skulle bakat =)
Fast vi glömde dock ha i hallon på den första satsen i ungnen :/ fail!!!


Ciao/ Vicky och Vendela ;)

Hatar denna morgon!

Hur faan är det möjligt?? Det snööar!!!! FAAAANNN!!!!!
Har en känsal av att denna dag kommer bli lång och deppig! Och allt är snöns fel. När vi för en gångs skull börjat fått lite fint väder, så kommer det och bara förstör!! Det är ju april för i H*****!
Gröten ag nyss laga är god iaf. Mannagrynsgröt med hallonsylt =) Det är så himla gott! (Y) Och där tog det slut :(

Hoppas på at det blir mycket dans idag iaf, så att man slipper titta ut ch bara obba arslet av sig. Har så mycket koreografi att komma på, och allt måste typ bli klart idag! :O Det vore ju en fördel att ha hittat låtarna man ska dansa till men.....ne.. hahaha XD

Ska kanske se till att fixa mig eller nåt, kanske måla om naglarna?? Fast isåfall blire nog grönt igen ;)
Gå järna ut och döda snön åt mig !!! Puss Vicky

GE MIG SOMMAR!!! OCH ITALIEN!!! 76 DAGAR KVAR!

skyll dig själv!

Sitter och gör i princip ingenting. Hade tänkt att koll på film, men det känns inte som at det är någon idee kommer nog somna. Har även ätit alldeles för mycket godis och glass idag, så imorgon blire att börja med förbudet igen. Blir även dans med erica imorgon och lektion =)

Nu kom vädret och jag blir tart irriterad på att vädret kommer suga imorgon!! Kanske till och med blir lite snöö på morgonen:O Tänker inte lita på tv:n!!!

Nu har jag inge mer vtting att skriva! ahah inte för att det jag skriver är särskit intressant men ändå!
Ska fortsätta sappa lite på tn och hoppas på nåt bra (Y)
Ha det bra sålänge;) Puss / Vicky


Pluggtime!

Sitter i jensan säng och ska börja plugga hade jag tänkt!
Hela morgonen har jag fixat med farmors tavla som jag skulle göra.
Ne nu måste jag börja för jensan har märkt att jag inte har börjat än :O
Bye.


Drar till på en dagens;)
Tröja - Monki
Kjol - Monki
Armband - +
Ros - Kapahl
Örhängen -  Lindex

Regret!

It makes me hate myself,
It make me regret all of it,
I cant think of anything else.

It's the first thing I think of in the morning,
and the last thing I think before i fall aslep.

Everuthinh is stuck,
and i cant get it of,
everything is stuck,
but why can't I  stop?

Who can help?
Who can make this stop?
Who can help?
Who can make this stop?

It makes me feel sick,
It makes me hate my day,
I cant think of anyting else.

I want to feel good when I wake up in the morning,
I want to feel good when I goo to sleep.

Everything is stuck,
and i cant get it of
everything is stuck,
but why can't I stop?

Only I can help,
Only I can make this stop,
Only I can help,
Only I can make this fucking shit stop!






Propp!!

Sitter på golvet i vardagsummet och  chillar frmaför tv:n (Y)
Har varir på prommis och lagat mat idag. Skit skönt att vara ute, det var så helt underbart väder :O Var ute i nästan två timmar =) och massa bilder blev det :D Ingen promenad slår indian promenad ;)
Till mat laga jag, kuckling med mozarrela och potatisklyftor och en fränig sallad. Super gott! Credit till mig :D
Och sen var den dagen slut!
Och som sagt så sitter jag här och chillar på golvet..
Imorgon har man ingep planerat heller tror jag, isf har jag glömt bort det XD
Kanske börjar skriva lite på mitt tal?? Som ska hansla om att vi slänger så mycket mat  haha..

Får se om man kanske ska kolla på new moon??
Later / Vicky

Kollage från dagens prommis (Y)

11:59

Underbart väder idag!!! Man blir så himla glad!
Har varit inne och slappat hela morgonen, så det blir nog dax att gå ut och göra nåt snart. Måste iaf ner och köpa kattmat så att han inte svälter.
Fick mitt påskägg imorse också =D så himla gott! Och bra ;)
Annars är dagen oplanerad. Njut av solen ;) / Vicky

Årets påskägg. Godis, nöter, choklad,biobiljett,newmoon och tialotter:D
Kanske ser på filmen ikväll :D

Gårdagens inköp :D
Skor - Skopungten
Örhängen - Lindex
Nagellack - Lindex
Skärp - Vila

F********N

Nu blire att säga godnatt;)


Påsk....

Har nu ätit och väntar på att Jenso ska komma hit och kolla på "en död mans kist" kl 21:30
Hittade lite smått när vi var i stinsen och på ikea..
Jensan följde också med och gjorde bästa kapen. Vi hittade ett par strumpisar för 20kr som efentligen skulle kostat 130kr, sedan gick vi in i affären bredvid där dem såldes för 130. Då kan man få känna sig bäst! :D
Själv fick jag hem ett nagellack,örhängen och ett par skor, lite lådor,ramar och ett par gardiner. Visar bilder imorgon kanske ;)
Nu blire at sätta upp ramarna, eler rättare sagt ställa upp dem..
Enjoy the night ;) pUSS vicky

I hate candy!!

Då bär det snart av mot ikea, väntar bara på att mamma ska komma hem så drar vi =)
Har städat lite i rummet så att ag ska kunna få lite insoiration för att hitta nåt nytt, men jag får se när jag kommer dit vad som lockar ;)

Måste bara säga att det är underart skönt att vara ledig =)

Dagens:

Shorts - Bik bok
Strumpbyxor - H&M
Linne - ?
Kofta - Pimkie
Skärp H&M
Fjädrar - Gina
Armband - JC

kär även på en mittbena idag ;)
Så blir det "converse" och skinnjackan till¨!
/ Vicky

Långredag!

Kul att man redan äv vaken då. Vaknade kl 07:50 lyckat vicky?
Liggen nu iaf i sängen och funderar på om man ska köra sig ett jogapass?? Inte världens roligaste men det sägs att det ska vara bra?
Som sagt så blire ikea idag!:D juste då måste jag ju städa rummet innan så man ser vad som ska inhandlas...
Jag har lusta att göra om någonting men jag vet inte vad :/
Njut av solen idag ;) Puss/ Vicky


Rummet ser ut såhär för tillfället.. förutom att jag då bytt skrivbort;)



I can't blame no one else, for feeling tihs way!

Loooooovv!!!!! Underbart!!
Kom hem från stan för ca 1h sedan. Hittade inte så mycket, endast ett linne och nån annan grej.
Imorse tänkte jag att jag skulle cykla för första gången i år och det gick ju bra... tänkte jag att då kan ja ju åka lite senare, så jag väntade sisådär 5-10 min och sedan satt jag mig på cykeln och upptäckte att jag inte hade punka-.- Lite lite luft fanns kvart och eftersom jag inte längre hade tid att gå eller hinna med bussen så fick jag cykla i allafall... sjukt jobbigt var det!
Sen var jag ju förstås tvungen att cykla hem med punka också XD
Får se till att fråga farfar om han vill hjälpa mig att pumpa den lite och foxa bromsarna som knappt funka...

Ikväll har jag ingen aning vad jag ska hitta på, det är ju lov så man kan ju göra vad som helst, men jag har inte kommit på nåt än..;/

Imorgon blire i allafall att åka till IKEA och stinsen med mami. Ska köpa en dator väska och kanske försöka hitta nåt fint till rummet. Nu när det börjar bli vår måste man ju städa bort vintern och köpa massa nyt som man kan byta ut =)
Later/ Vicky

Köpte denna lilla grejen på Gina.. Vet inte ritigt vad jag ska ha den till men den var så fin.. Kanske kan man ha den i håret? På nåt klädesplagg? Några förslag någon??

Och ett vanligt linne från Gina.. Och linnet som jag köpte ist för väskan på Lindex..

Torsdag!!!!

Äntligen Torsdag!!!! Bara 3 lektioner sen blire lov!!!
Och nu har jag precis skrivit ut samhällskunskapen!!!!!! wOHOO!!! Släng dig i väggen!!!
Idag blire även att stanna kvar i stan eftersom jag inte har någon träning :/

Juste, jag köpte aldrig väskan igår det blrev en tröjj ist, visar den när jag kommer hem, för nu måste jag tömma ala sopor och gå yill bussen.. Later/ Vicky

RSS 2.0