I will love you forever!!

Idag var det riktigt mysigt att komma hem från träningen...
Kommer in och iner att jag är ensam, så jag tar en tripp för att sätta på tv:n och på vardagsrumsbordet stod det, gifflar,pepparkakor,choklad,mandariner och glögg! Det första jag tänker på är at någon har varit här på lite fika... men sen när min mamma komme hem så var fikat till oss. Fira lite första advent i förväg eftersom jag åker bort över helgen! Hur underbart är inte det att komma hem till?? :)
Så just nu sitter jag och knaprar på en saffrans giffel! tummen upp för dem!!
Så imorgon bär det äntligen av mot vänersborg.. det blir bussresa.. och donken för hela slanten! Love it!
Lördag då ska det köttas och på söndag ska vi vara i final!!!!
Så hejsvejs!

Detta är LYCKA!!!!!


I hope its good in heaven!

Tankar:
-
Orkar inte engelska
- Snart helg?
- Saknar frankrike
- Saknar dig mormor
- Dans idag
- Kommer bli sjukt kallt att gå till bussen!
- Sova på tåget! Wohoo!! <3
Humör:
- Ganska bra
Vad jag gör just nu?
Sitter i sängen under täcket och lyssnar på gubben i lådan ( favorit låten just nu)
Ska gå till bussen om 15 min, orkar inte klä på mig (ytterkläder)

Lång dag idag, som avslutas med näst sista träningen innan det är dax för tävling!!! :D Komme bli så sjukt kul! Och denna gång måste det fanemej gå bra!!
Hejsvejs!


I still can't belive it!

Då har ännu en helg passerat, och det suger ganska mycket att den är slut!
Den har varit väldigt trevlig faktiskt..  I fredags var det mys med mamma framför tv:n.. Igår blev det mys,tvspel och kladdkaka med söta matilda,elvira och sara :) Väckte elvira emd en klick grädde i ansiktet.. Väldigt kul och jag får säga det... sen blev det att fortsätta i köket.. Och nästan ala gipsvägar är uppe!! En applåd till mi och mamma =) Det jag saknade mest den här helgen var min papi... Känns som att man aldrig träffar honom...bläää på det! Men det är en jobbig situation så den håller jag för mig själv!
Träningen gick bra idag också..
Nu tänkte jag sova tidigt så godnatt!

År 2009

2010 Hat varit ett helt okej år jämfört med 09. Känns som att allt var så mycket bättre och man var så mcyket gladare.. Visst man är väl glad nu också.. men det var bättre då och man hann med så mcyket mer ocksåå.. Dess utom slapp man tänka massa andra saker.. Känns som att det var evigheter sen, fast det bara var ett år sedan.. Hoppas på att 2011 blir som 2009..
Bjuder på bilder från min mapp" allt från året 2009"

london..

Italien..

Italien..

.....

INDIAN promenad..

underbara spanien..

mami <3



mer prommis..

En gul höst..

RM i halmstad..

Födelsedags tårta
7


Paris..

Frankrike..

Frankrike...

TUMMEN UPP FÖR 2009!!


Please come back! We miss you to much!

Hunnit med mycket denna dag.. Känns som att man aldrig är hemma nu för tiden.. Men men. Srev svenska prov i morse, känns som att det gick hyfsat bra! Åkte in till stan för att filma en skoluppgift och sedan blev det att åka till sacomässan.. Fick massa godis och gratispennor:P Sen blev jag även sugen på en 4 veckors bartenderkurs! Men det är långt dit! Åkte in till stan en snabbi, för jag sog att det var 50% på hel bikbok endast idag. Så jag fynda en T-shirt och örhänen för 100kr. Åkte hem, blev upphämtad av mamma och åkte direkt till enköping för att köpa kakel.. På vägen hem blev det att stanna lite på scrapaffären och blev även för en hundring där :P Snabb mathandling och sedan hem för att äta! Tänk att jag hunnit med allt detta på en dag!!
Imorgon är det FREDAG!! skööönt.. då ska det även sättas upp gipsskivor, får se hur det går efterssom det är jag och mammsen som gört!
Funderar på att ta en liten promenad till sängen nu, låter väldigt lockande!!
Natti/ Vicky

All days pass by!

ojoj, nu ver det ett tag sen man han skriva nåt.. hra inte haft nåt speciellt för mig förutom det vanliga som gör att man inte har tid med nåt annat. Idag är det sovmorgon otroligt skönt, och det blir även träning ikväll! :) Bara fristående! Hppas det går bra, för nästa vecka är det tävling RC!! :D Då blir det bussresa och sleepover med hela laget en hel helg!! Underbart!!
Nu pliga micron vilket betyder mat!! haha
/ Vicky

Lördag.... Och jag tänker varje dag på dig!

Hatar när inlägget försvinner!
Aja det får bli en förkortning!
Vendela räddade min lördag med att hänga med mig i centrum eftersom jag ska dansa där. Sen svarar förhoppningsvis madde på sms, och joinar och senare :)
Blir att kolla på massa dans och vad det nu är plus en lunch med wendy! myssss...
Sen ska jag ju dansa själv också :P Får hoppas at det går bra! :)

Söta brudar!


Let me smile.

Ojojo redan Lördag imorgon... Känns som att veckorna går lika fort som en dag! Både skönt och jobbigt. Ibland vill man bara backa tillbaka tiden och göra saker annorlunda. Men det vet ju alla att det inte går och det suger!
Åkte iaf och kollade på golv och kakel mm efter skolan med mamma.. Sedan blev det en sväng förbi stinsen för att jag skulle lämna tillbaka min bh jag nyss köpte.. insåg att den var väldigt oskön. Så jag fick två ny till samma pris ist :) wohoo! Dagens höjdare!
Kom hem så blev det mys med dipp och gurka + mini pizzor framför idol.. Och lite scrapbooking! :)

Imorgon är planerna att försöka hinna städa och plugga, innan klockan 12, för då bär det av till centrum där jag ska kolla lite och möta upp mina dansare som ska dasa där inklusive mig själv då?  På kvällen finns det några workshops (dans) men jag vill ju inte gå själv så får se hur det blir...
byebye

Im thinking about you every day!


Ett hjärta som jag föralltid kommer att spara.
Den får mig att tänka på dig
Den ligger dig varmt om hjärtat
och kommer alltid att finnas kvar
långt nere under ytan
där din kropp fortfarande befinner sig!
Älskar dig mormor!

Hejsvejjs!

Det är söndag och sista dagen på lovet. Känns lite sådär. Saknar att dansa och träffa min underbara klass.. Men samtidigt så skulle jag vilja stanna hemma och hålla min mamma sälskap eftersom hon bara jobbar halvtid och min käre broder är i thailand. Men men..
Igårkväll blev det mys framför danskväll,mend scrapbooking tillsammansm med ellinor:) Mysss..
Imrse var det fristående tävling, och för att vara första gången vi tävlade på det så gick det rätt bra. kom hem med en silvermedalj! :P
Nu har vi äntligen sålt bilen och nya soffan står bledvid mig inplastad.
Har även noppat ögonbrynrn, vaxat benen och "mustachen" och tvättat håret ordentligt! Sånt är riktigt skönt! :D Love it! Funderar på att måla naglarna, men får se om jag orkar..
Att sitta framför tv:n i mjukiskläder och bara göra typ ingenting känns rätt skönt det med. Och så tänkte jag nog avsluta mitt lov!
Imorgon blir det Modern!!!!! Wohoo!!

Will this night be like every other?

Då har man varit och vinkat av broder som åker till thailand i en månad! Kommer kännas lite tomt! Men vem vill inte åka till thailand i en månad liksom. Har rivit lite till i köket. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Nåt vill jag göra iaf! :P ojpjpj vad mycket man hade att säga om dagen! ciao!

Everything goes to fast!

Trött so  en gnu efter denna dag.ick till kista tidigt, eller vid 10 :P Hittade några små grejer. En bh,en skjorta ( eller vad man ska kalla den) och en kjol. Bh:n kunde dock ha varit lite billigare, men det var ett måste eftersom  jag inte har någon som passar och inte hittar någon som passar bra på en vanlig klädbutik... dryygt!! Change ( där jag köpte den) är doc sjukt bra, och den har sjukt bra service!
Har kollat lite på köksgrejjer, och rivit lite mer i köket. Sen blev det träning, och jädrar vad ttött man  blir av att köra fristående!!!
Nu är jag ännutröttare så det blir att dra sig mot sängen!


3 November

Jag har fortfarande ont i rygen trots att jag var hos kiropraktorn i måndags! DRYGT!
Nu på morgonen har jag hunnit diskat, dragit ner taklisten och byggt klart ett av de nya köksbänkarna! Det är faktiskt ganska skönt att man inte kan sova bort hela dagen.
Igår blev det en dejt men Kristine, som man inte ar träffat sen i somras. Det var mysigt. Blåvbärssmuthie, med choklad och sen blev det köpa godis på en liten cykel tur! :) Måste göras om snart!
Senare idag blir det att åka till papsen, tar nog en liten runda på stinsen innan.. Det ligger ju inte så långt ifrån!
Tar nog med plugget och pluggar klart det jag behöver ikväll! (fast jga vet ju att det inte kommer att bli så XD)
Nu blir det att vänta på mamma och se vad hon har hittat på för uppgifter åt mig ! hahaha som att beställa bilder, tråååk! haha
/ Vicky


If they still lived togheter, my life would have been so different!

.

Monster!


Sitter och lyssnar på denna låt, och pluggar!

1 November!

Sitter i köket och käkar päron! Gott! Har redan hunnit med en del nu på morgonen.. Ringt veterinären och kiropraktorn ch fått tider i eftermiddag. Hängt tvätten och dushat. och klockan är inte ens tio! Känns skönt :)
Nu blir det väl att sätta i gång och plugga lite :/
Klockan halv ett blir det fristående träning och ikväll blir det dans! (Y) Hoppas man har några elever denna gång!

Juste när jag var i frankrike, passade jag på att färga håret och klipa mig. Hade ångest när jag gick därifrån, pga färgen och hon hade typ tunnat ut halva mitt hår!!!! Men jag börjar vänja mig..
SAKNAR MIN MORMOR!




Just nu!

RSS 2.0