Känslan.

Gud vad jag älskar känslar efter en riktigt köttig och svettig träning! Idag blev det dansaerobics, sjukt lökigt! Och man inser vilken dålig konsition man har. Orkar ju knappt hela passet! Men kul är det! Och man kännser sig så bra eftersåt. Bara att kötta igenom för det är snart slut! Så måste tanken gå!
Imorgon blir väl en lika dag som denna typ! Inga planer förutom träning på kvällen.
Har precis smällt i mig en kopp vanilj te. Så är lagom fylld nu.. ahah


Justja fick för mig att vara lite kreativ sådär på eftermiddagen.. så jag gjorde mig ett litet örhänge!

Här går det undan!

Det var en jävla fart på mig så här en måndag morgon! Har städat i garaget, plockat i köket, dammsugit hela huset och städad brors rum efterssom vi ställt in  massa saker där medans vi målat.. så jag tänkte vara lite snäll och se till så att det ser någorluda städat ut när han kommer hem! Får se nu om jag orkar städa lite i mina garderiber eller om man ska börja med någon läxa.. Låterinte lockande och jag blev trött.. Jaja jag har ju lov.. så ingen brådska! Frågan är bara vad jag ska göra resten av dagen? För man blir ju lätt uttråkad av att sitta och göra ingenting! Ikväll ska jag iaf köra lite dansaerobics!


Klänningar!


Dagens outfit och fotografering!
















Dance as if nobody care!

Dagen har gått fort! Och det är lov! Soft. Kom hem med två klänningar och knästrumpor idag! Egentligen har jag haft dem i en vecka, men dagen efter att jag köpte dem fick jag hem en kupong med 100 kr rabatt. Så jag lämna tillbaka dem och köpte dem igen! haha käna 100 spänn inte helt fel! Så nu har jag en klänning till min föödelsedag och en till julafton typ :) haha lite i förväg menmen. Ikväll är det mysfredag! Har varit ute och fotat lite bland dem fina höstlöven, men det är så svårt att fota sig själv , själv.. haha Är riktigt sugen på ett feeeet halloweenpartyy men inte idag inte! Får väl se om det ens blir nå... Men nu har vi iaf städat lite snabbt och tänkt massa ljus! Myys. Mamma har färgat håret rött och håller på att måla en vägg röd också! Här görs det om för fulla muggar!

Funderar på om jag ska börja scrappa en citat bok! Egentligen så har jag redan börjat på en men jag är inte nöjd.. så det är bara att börja om. Måste bara samla massa bra citat och orka ta fram allt material! Väldigt drygt efterssom det är så mycket och att man sen måste plocka undan! haha

Bjuder på lite bilder från ja..



enda bilden från la france



Do you ever think of me?

Då var man tillbaka på svensk mark efter en liten tripp till familjen! Det blev en lång dag igår! Sov inte så bra på natten för att jag blivit lite sjuk. Gick upp halv fem med ett dunsade huvud, tre timmars bil där man försökte hålla ögonen öppna. Två timmar flyg och direkt till skolan. Kom 5 min sent till baletten, sen var det jazz! Stannade kvar i skolan 1 timme för att göra klart mitt moderna solo som skulle vara klart idag och väntade på skjuts av pappa efterssom jag inte hade med mig tågkort. Tog en sväng förbi max för lite middag efterssom klockan var kvart i 6. Kom hem och pluggade till historiaprovet som också var idag och skrev klart processuppgiften till solot! Sen jädrar var det sängen! Jobbig dag! Nu är torsdagen över solot är visat, provet skrivet och studentmössan är provad! Galet taggad!
En dag kvar sen en veckas semester! Soooft! Har massor att göra, men det går nog att klämma in på någon dag om man vill det. Eller så slappar man lite och gör lite varje dag..
Jag har slingat håret, tagit hål i öronen, köpt låtsas tatueringar, gjort av med pengar!
Jappjapp! ching!
Bilder går inte att ladda upp heller!

Tillbaka till det andra landet!

Jaa.. då var det torsdagkväll! Vilket betyder att om några timmar så åker bilen mot flygplatsen. Eller först får vi skjuts till stan och ska åka buss därifrån. Så imorgon vid den här tiden sitter man i Frankrike. Eller kanske ligger i sängen? Packade precis klart och naglarna har precis torkat. Ska väl se till att gå och lägga mig eftersokm jag ska upp om 3 timmar typ. Sak bli skönt att komma iväg.
Anledningen till att vi åker är för att dem ska hålla en minnesseremoni för min mormor. Ett år sedan.. tiden går så sjukt fort! Men som sagt det ska bli skönt att komma iväg!


<3

Ny vecka = Nya tag??

Då var helgen över och det är måndag imorgon! Måndag innebär, svenska, modert håltimme och street! Inte så pjåkigt. Ska väl försöka boka en danssal till håltimmen så att man kan göra klart solot! Har gjort 40sek vilket innebär att 1 minut återstår! När ska det vara klart? Jo det ska visas upp på torsdag!! Bara att jobba på.
Morgonen var kall iaf! Spenderade den ute på en åker i en köping med lite brummbrumm ! haha
Nu är det bara 4 dagar kvar till frankrike! Soft!
Jag måste börja sluta tänka på det sov varit också! Blir ju bara förbannad! Blicka frammåt! haha Vissa saker är bara så svåra att glömma..
Men imorgon är det en ny vecka- nya tag? Den kör man väl på varje vecka fast det slutar alltid med att man säger" ehh får börja om på måndag" Efterssom det känns bättre att ha starten första dagen på veckan! haha fail!
Jaja nog om det och nog om .. ja vad som helt. Puss hej lingonpastej!


Fotade lite i fredags.. så det rullar väl in lite bilder då och då !


Fuck it!

Ligger i sängen! Och av en konstig anledning tänker jag på dig! Du fick mig att tro på dig! Bullshit.
Tänker på det ibland, varför allt ska vara så¨jävla komplicerat för? Det är väl så det ska va! Man ska vara i sin emsamhet och tänka på hur det kunde varit eller på hur man vill ha det! Jag blev sårad! Men jaja nu är det ju faktiskt fredag! eller snart är det tillochmed lördag. Då händer det grejjer! Eller... ska träna lite imorgon bitti, hoppaas det går bra även fast jag var hos kiropraktorn och pinades idag! Känns som att man får en tumme i halsen när man knäcker nacken... mysigt? Inte riktigt. Får se om jag orkar pallra mig till stan imorgon eftermiddag och leka med matilda.. Har inga andra planer så det lutar åt det hållet!  På söndag blir det ju stubbrace och träna..
Måste faan börja kötta nu om man vill nå dit jag vill!! Känner mig äcklig och ful! Har finnar i hela ansiktet och det väller över kanten. Köttbulleface har man också! Fuck!
Nu ska jag försöka somna samtidigt som jag tänker på det och dig din idiot! Godnatt!


Nu Fan Får Det Vara nog!

Sista poledancing lektionen idag.. Det var kul! Sved lite (läs mycket). Har inte anmält mig till någon fortsättnings kurs för det kostar ju så förbaskat mycket! Men ändå kul att kunna! Ska gå på några egen träningar iaf tror jag, med några flickor från klassen. Hann även hem en vända till pappa idag mellan skolan och "dansen" Och nu litter jag i sängen och hade nyss ont i magen.. men det försvann och jag hoppas inte att det kommer tillbaka!
Tro jag ska ta en liten nap nu så att man orkar med morgondagen! FREDAG! wehoo!! Vet dock inte vad jag ska göra av helgen. Det ända som är planerat imorgon är ett kiropraktor besök. Väl behövligt! Har gått och väntat på det en månad nu.. Men i tisdags fick det vara nog, nu måste jag bli bra! moaahah


Fortsätter att bjuda på lite sommar bilder från frankrike! Efterssom jag binte orkar med att det börjar bli så kallt! Och för att jag längtar dit! Bara en vecka kvar! :)

Leeeeediig! Typ!

Feeet soft att vara hemma idag! Har projektdag vilket betyder att vi ska jobba med våra projektarbeten hemma och har inge andra lektioner! Så nu har jag skrivit ett fint litet brev som jag har skickat till några koreografer!
Nu sittter jag i soffan och väntar på att vaxet ska svalna så att man kan vaxa sig lite! haha Har huvudvärk också vilket är mindre skönt! Jga hade ju även tänkt att jag skulle ta och fota lite ute idag.. men så började det regna och jag orkar inte fota i regnet!
Om en vecka och typ 2 dagar bär det av till la france! Blir där över helgen och någon dag till! Ska bli skönt och kul! Anledningen till att vi åker är för att det är en minnnes seremoni för mormor. Mindre roligt. Men ska bli kul att träffa släkten och mina fina kusiner!


Crazy little bitch!

Det blev en riktigt mysig kväll igår! Mat och tårta hos pappa, lite mys med erica och träffa lite trvliga människor hos jensan! Back till hemmet och gosa ner sig i min kalla säng med erica! haha Förstår inte att det ska vara så jävla kallt i vårat hus hela tiden! Jag har nu iaf införskaffat en värmemadrass som kan värma upp min säng innan jag går och lägger mig efterssom jag annars måste värma upp den själv....
Men nu ska jag gå och rota lite mer i kylskåpet! är fortfarande hungrigt trots att jag nyss käka havregrynsgröt och en macka!

Back on track!

Jaha då var man tillbaka till lite förändring! Känns alltid roligare att skriva när något är nytt!! Vet inte riktigt vad jag har haft för mig den senaste tiden. Lite gott och blandat! Har iaf införskaffat mig en ny mobil. Den äger!
Har även målat om mitt rum. Så nu är dom råsa väggarna svarta. I like it. Har kört manuell bil eller rättare sagt skåpbil idag för första gången! Måste ju köra på nu så att man kan ta det när man väl är 18! Bara 2 månader kvar typ! Jag längtar! wiee!
Idag blir det att fira jensan som fyllde 20 igår! Grattis till min fina indianoo! Men först blir det att åka och käka middag hos pappa, hem erica kommer hit och sen blir det fiesta! :D


Bjuder på en bild från frankrike! hahahahah

RSS 2.0