Frankrike et ställe jag älskar!!

Kanske dax att skriva ett litet inlägg! Åker till la france om ca 4 timmar! Kommer bli så jävla kul! schopping imorgon, 18års fest på lördag, efter fest på söndag och sedan bär det av hem igen! Kommer gå så himla fort bara, skulle järna stannat nån vecka till och missa allt i skolan!! Har iaf packat lite nu.. har så sjukt svårt att bestämma vad jag ska ha på mig!! Men jus nu lutar det åt nyårsoutfiten :P Vägt väskan har jag också gjort, de var hemskt var tvungen att ställa mig på vågen som jag bara stått på en gång i år!! Och jag börja gråa!! hahhah tänker aldrig mer gå upp på den!! usch!!
Ahhh nu längtar jag bara tils vi ä framme, vilket blir runt halv ett någon gång!! wieeee älskar frankrike!!!
Nu ska jag fortsätta skanna bilder, har typ tusen stycken att skanna-.-
juste det ska tydligen vara 20 grader där imorgon!!! ännnu mera underbart!!


Kommer förmodligen att köra på nyårsoutfiten på lördag eftersom jag har brist på fantasi!
byebye sverige!!


hffiejfjjfrghrfhdifijjnnrkgdkölfldk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då var veckans roligheter över! Dagen har varit  väldigt kul, spenderade som sagt hela förmiddagen och eftermiddagen i sollentuna centrum och dansade! Dock var jag inte med supermycket, men det var kul iaf!
Kvällen spenderades med att släcka alla lampor och tänfa ljus i hela huset! Bädda sängen och kolla på burlesque! Åhh det var så bra! Mn vill ju bra dansa!! hahaha Låten vi dansade till idag var från den filmen och inspirerad av dansen, så jag var ju bara tvungen att kolla på den! :)
Denna dag börjar väl gå mot sitt slut.. bara någon minut kvar!
Och immorgon blir det plugg och träning!!! Kännsa som att jag inte har tränat på evigheter! Men det behövs iaf imorgon med tanke på allt jag har stoppat i mun idag!! En helgodispåse med bara choklad tillexempel..
Juste drack en smothie från naked juice bar ochså!! Mango mania!! Sååå himla gott! :D

Det är jobbigt när man inte vet vad man ska göra!

Jahapp nu sitter man hemma hos pappa igen! Sitter vid datan och gör ingenting, jag skulle jun kunna plugga?? med det orkar jag inte så det får bli på söndag! Det är ju trots allt fredag! Funderar på vad jag ska hitta på? Är danssugen men kan inte riktigt dansa här.. är sugen på att baka, men det kan jag inte heller göra för jag har ätit allt för mycket onyttigt och kommer inte kunna hålla mig från att äta! Får väl bli att joina soffan där uppe! Efterssom att det börjar bli ganska tråkigt här vid datan :P Ska väl inte lägga mig allt för sent heller efterssom klockan står på... ehm  jag vad ska jag ställa den på? Typ 8... Kult!

full vecka!!

Känns som att det var länge sem man skrev nåt! Har iaf haft fullt upp! Stannade kvar i stan o onsdags för att ha lite dansrep inför helgen. Åkte hem till pappa och sov där. Åkte tidigare från skolan idag och har spelat in en musikvidio med matilda och massa andra till Eric saades låt popular! Kul var det. Ikväll blir det att packa väskan med nya kläder, för imorgon blire dansrep i täby och övernattning hos pappa! På lördag morgon blir det up tidigt då man ska vara i sollentuna centrum halv 9. Sen klockan halv 1 och två blir det dansuppträdande där! :) Tummen upp för en rolig vecka säger jag! Dock så är  skolplugget mycke och jag orkar inte ens tänka på vad jag har att göra! Därför tänker jag ta dagarna som dem kommer och hoppas att det blir bra! :) Batti!

Jag hatar verkligen det här med rubrik.....

Nämen vad att säga om dagen?? Det bjöds på sol och promenad! Och får ju inte glömma att jag pluggade hela morgonen också! + poäng till mig! (Y) Åt även en sjukt god middag, kyckling i en supergodsås med arichoverrts (elle hur det stavas) Ja vad nu.. är sugen på att scrappa, men vet inte vad jag ska ha för tema på albumet?? Och orkar heller inte plocka fram alla grejjer.. så jag får väl se, kommer förmodligen sätta mig i soffan och fastna där! haha
cioa!


..............

Jaa men den här dagen har ju gått bra!! Kom hem med en guldmedalj! Ä sjukt glad över att jag stog på min dubbelskruv och handvolt 1½ skuv! :) Har dock gått och snytit mig typ varannan minut och haft lite ont i huvet, men vad faan... haha Det blev en donkentur på vägen hem och mycket skratt i bilen! (Y) det gillas! :) Sitter just nu och funderar på om jag orkar gå till frysen i garaget och hämta hallon! Är sugen på fruktsallad!
Men någonting som suger just nu är att jag är sjukt träningsugen varje dag.. men kan man träna?? nejjjj.. Ska se till att bli frisk så att träningen kan börja nästa vecka igen! Hatar att ine träna!! blöööö..

Sen så tänkte jag vara smart att ta med systemkameran till tävlingen, men självklart så har man glömt att sätta tillbaka minneskortet!!! Smart brud!!


Kör på en gammal bild efterssom jag inte kunde ta någon ny....

Capture the moment!

Efterssom att jag fortfarande är lite sjuk, vilket vill säga massa förkyld så tänkte jag vara hemma ikväll och bli frisk efterssom det är tävling imorgon! Och att vara hemma och inte göra någonting är ju inte det roligaste som finns.. man går ju bara och äter hela tiden. Så jag passade på att fota lite på två av mina tya tröjjor! Den ena köpte jag billigt på bikbok och den andra lite dyrare på JC!



¨



Bullbak!

Blöö.. jag orkar inte vara sjuk.. det är så tråkigt att man inte kan träna! Så igår åkte jag hem tidigare från skolan och bakade bullar! Har aldrig bakat bullar helt själv tror jag men de le iaf super goda! wohoo!!





Save me!

Har varit en ganska så såft dag idag! Åkte in till skolan och kollade på baletten, hade engelska ( då vi gick och kopierade hundralappar till våran redovisning imorgon ist) Åkte in till globen på min  4 timmars långa håltimme och åt med ellinor! Myyysss! åkte tillbaka till skolan och ritade på spanskan! Har läst svenska bok på hela vägen hem! (fattar ingenting) Och nu sitter jag i sängen med massa kuddar runt om mig, filt, en kopp te och försöker intala mig själv att jag inte kommer att bli sjuk!! Ät täppt i näsan, fryser och ont i huvet!! JAG SKA INTE BLI SJUK!
Ska snart spela in våran redovisning om karl von linne! Ska göra ett avslappningsprogram med fakat! ahahha Kommer döö när vi visar upp den imorgon! Hur kul är det att höra sin röst liksom?? speciellt om man är täppt i näsan! toppen(Y) Aja kommer bli en soft dag i skolan imorgon också! Börjar halv 3, ska lyssna på massa redovisningar och förhoppningsvis få tillbaka mitt matteprov! Dock ska vi på nån performance på dansenshus på kvällen vilket jag inte ser så mycket fram emot! Sist vi kollade på henne (som ska uppträda) var det ganska dåligt.. så har inte så stora förhoppningar! Få se om det kanske blir en dansklass efter eller inte? Ska iaf hem till pappa och sova där! Skjuts hem från stan me like <3
Ne nu ska jag börja spela in så at det blir gjort någon gång!
Juste Det är desperate houswife ikväll!! wihooo!!! :D

Jag vill ha sommar! Jag vill vara brun! Jag vill ha magrutor!!! blööööö

Jääävla skit!!!

Varför nu?? Jag som redan har ont i benen och så ska man gå och sträcka sig!! Vad är problemed med att jag vill ha en kropp som inte gör ont?? GAAHHHHHHHH!!!!!!!!
Aja så bra började min dag! Då kommer väl resten av dagen fortsätta vara piss?? det ser iaf ut som att jag har kissta på mig när jag går... Får väl se om man kan dansa nåt ikväll då?
Jag längtar tills jag slutar!! Slutar tidigt för en gångs skull!! (Y)

The door house!!!

Dåå var våran musikal uppvisad för sista gången.. Har varit två roliga dagar med klassen!!! Kan bara säga att jag har världens bästa klass och att det gick bättre än förväntat! Har bara fått bra kritik så det verkar ju super! Men vem ska man nu springa runt och krama?? Det var ju ganska mysigt!! (fast jävligt varmt)
Nu har man iaf duschat och tagit bort masken (sminket) Man ser så himla fin ut i teatersmink! (Y)
Nu känns det ju skönt att kursen är över! Men samtidigt så känns det lite småtråkigt att man aldrig mer kommer göra den. Man har ju ändå jobbat med musikalen i mer än ett halvår och så ska man bara visa den 3 gånger..
Men det kommer ju massa mer roliga saker! :D
Denna kväll penderas just nu framför tv:n iaf, man kände sig nästan tvungen att kolla på melodifestivalen, trots de dåliga låtarna...










Kärlek till klassen!!

10 mars

wohoo fredag imorgon!!
Sov hemma hos matilda igår efterssom vi hade rep till 7. Så det blev pannkakor och ben & jerrys + en timmas sovmorgon! Dagen har varit en pina, fick en massa plugg..blää orkar inte!! Aja nu är denna dag iaf över och imorgon kommer förmodligen bli en mycket bättre dag! Det blir musikal hela dagen! från 9- ca 9! Skönt att slippa lektioner! (Y) Aa nu är det bara att hålla tummarn att allt går sin väg och att publiken gillart!


Päronformat!

Efterssom det är fettisdagen idag så har jag lyckats trycka i mig en å annan semla! Super gott! Dock hann jag inte baka någon själv efterssom jag kome hem åtta från skolan..Vilket betyder att jag missa träningen!! :( Men har ju ändå haft två danslektioner och benen känns.. så det kanske var lika bra?? Har varit en lånf dag idag men ändå så har den gått ganska fort. Så skönt att glida runt i mjukiskläder hela dagen också! Imorgon väntas sovmorgon, underbart!!!!
Ska förmodligen sova hos matilda imorgon också! :D Får se om jag orlar och hinner packa alla kläder som måste med isf! haha Jag längtar tills veckan är slut, villl ha fredag! Då har vi inte ens vanliga lektioner, utan rep till musikalen "the door house" som har premiär på fredag kväll!


 Längtar till 1 april, då det bär av mot fraknrike! Kommer bli awesome. Kusinen som firar sin 18 års dag! wihooo!!

Fall for you - secondhand Serenade

Nu blir det att skriva snabbt innan batteriet tar slut, ligger i sängen och orkar inte hämta sladden.. Idag har iaf varit en lång dag! Lika så kommer det bli imorgon! Brist på fantasi i skrivningen har jag också, så nu blir det sova ist! natti Justja, det är fettisdagen imorgon!! Då ska jag bannemig käka en semla! Hade önskat en hembakt, men har inte tid.. så det bllir förmodligen en köpt!

I like!

Make me dance!

Står just nu hemma hos erica och har precis doppat fötterna i snön! Hade en väldigt trvlig kväll här igår med trevligt sällskap! och har väl inte sovit så länge som jag borde! Egentligen borde jag plugga nu också.. men jag gör som vanligt, skjuter upp det! inte bra! Står mitt i soln vi fönstret, och jag måste säga att det är riktigt skönt! Nästan lökigt!
Blev lite sugen på att dansa nu också... haha





För alltid min bror!

Inte många dagar kvar på lovet nu.. Och en full vecka väntar!! Orkar inte!
Dagen har iaf varit bra! Varit på promenad med mamma i en timme och scrappat! Vad mer har man gjort?? ehmm.. kört lite bil oc lagat mat! Nu väntas träning! Jag ska bli svettig! (hoppas jag ) hahaha
Juste jag har skrivit klart en spanska text på ca ett A4 också! Skönt!


såhär blev det idag!


Blev ganska nöjd faktiskt! :)

Me like!

Gillar dagen stark! Därför tänkte jag berätta vad jag har gjort. Började med att sova så länge jag kunde ( kvart i 9) chillade runt lite och fixade småsaker. Tog en promenad ner till centrum vid halv 11 och mötte upp Erica! Tog en fika ganska länge och gick sedan och handla mig ett nytt fint nagellack! Tog en promenad hem och åt god spagetti köttfärsså a la moi. Chillade lite till framför vänner på tv! Tog en Promenad med mamma ner till centum igen och blev upphämtad av Erica och hennes mamma. Vi tog en sväng till Enköping, mians scrap coh handla fina papper (Y) Åkte hem och åt samma mat igen, och tog sedan en promenad till jensan place! Bakade massa kakor vissa fler lyckade än andra, och sjöng för fulla muggar! hahah Underbart! Underbar dag! Hinna med massor träffa fina vänner och chilla! Önskar att varje dag vore så! Nu sitter jag framför tv:n och känner att det vore riktigt skönt att byta om till sov t-shirt och lägga sig i sängen med bra musik! Så jag tror att det är det jag kommer att göra!
Nattnatt!




Det här bjuder jag på från dagen!

Dreaming about the future..

Onsdag imorgon då! Är sugen på att åka ner till simhallen och simma, men har inte riktigt lyckats få med mig någon.. Och själv tänker jag inte åka! Får se om det kanske blir en fika i centrum med erica eller inte :P Blir nog en promenad dit iaf och handla. Sen kanske jag gtar en tur förbi jensans hus när hon kommer hem från jobbet! :) Men vem vet vad som händer..
Jag borde ju faktiskt plugga.. skriva klart idrott och ja alt annat jag har.. men jag orkar inte! Man har massa tid över då man inte kommer på nåt att göra men då orkar man varken städa eller plugga! Eftersom det är tråååk!
Justja träningen gick hur bra som helst idag också! (Y) :)




Pieces - Sum 41

Ligger i sängen och lyssnar på Pieces med sum41 och käkar frukost! Skönt med lov tycker jag! Bra låt också :P
Vad består dagen av ?? Tror det blir lite plugg faktiskt så att man slipper göra allt i slutet på veckan, och ikväll blir det träning! Juste nu har jag sovit med sängen vänd åt andra hållet i två nätter, ändå ganska skönt! Så den får stå såhär ett tag! :) Nu är jag bara sugen på att måla om och hitta någon najs fond tapet! Men jag har ingen an ing om vad förutom att jag vill ha nått slags svart på väggarna :P :)

Nu är min dator så jävla seg, så jag skiter i bild!

RSS 2.0