Bring me to life!

Kännner mig fresh! Hra ffått ansiktsbehandling, ögonbrynen noppade, mustashen vaxad och varit testdocka åt mammas nya vax! Hur underbar mamma har man inte? Tog en dusch och satte mig i soffan med en kopp te i handen! Drack upp te't för fort och mår lite smått illa. haha men det går väl över snart! Nu blir det slappa och tv och förmodligen somnar man i sofffan! :)Bjuder på en gammal bild från mitt album kallat ego! peace!


Beslut och beslut" Vem fan vill ta beslut??

Jasså då har man beslutat sig för att sluta på gympa.. Känns lite tråkigt, efterssom man hållt på med det hela livet och haft så jävla kul. Har tänkt mig att jag ska ta lite fler dansklasser och kanske skaffa ett sats kort så att man inte blir helt slapp på kvällarna man inte har läxor. Ska försöka ta en tripp till house of shaper på öppet hus imorgon. Om jag orkar betala tåget. Har ju varit i stan två dagar i rad och spenderat pengar som jag inte borde ha spenderat! haha men kul har jag haft! :))
Så nu om man frågar vad man håller på med så kan man  bara säga dans. Svåra beslut detdär. jaja! ändrar man sig är det ju bara att böeja igen..

Så nu åter till denna söndag! Behöver inte gå upp tidigt imorgon eftersom skolan inte börjar förrän på onsdag! soft! Bästa dagen på veckan! Bara dans! woop. Kommer ha så ont i kroppen efter första veckorna!
Men nu ska det köttas så jag får väl kötta på! svejs!
LYCKA!!

Hold my hand!

Fredag idag! ssoft! Ska ta mig en tur till kista och shoppa lite med mamma! :) Hoppas bara att det finns nåt kvar på rean! Det nya året har haft en bra början tycker jag! Har träffat vänner som jag inte träffat på länge. Och haft besök från stockholm! Har till och med börjat koreografera på mitt projektarbete! Hoppas att det blir bra bara. Det ända som har varit lite sådär är väl träningen! Har inte tränat en ända gång!! Längar sjukt tills man får börja träningrutinerna igen. Dock så vet jag inte hur dom kommer att se ut? Får se om jag ens fortsätter att träna gympa.. Egentligen så vill jag inte sluta. Men börjar kännas som onödig träning. Känns som att jga behöver svettas mer! Kanske man ska fixa ett satskort ist?? Ta extra dansklasser?? Får se hur det blir!
Och choklad såå mycket choklad jag har käkat! Måste få det ur kroppen!! Men vissa veckor får man faktiskt proppa i sig choklad så jag skyller på det!! weeii!
Känner att jag måste börja skriva av mig lite mer! Ganska bra tidsfördriv! by!


2012

Ännu ett år har gått! Har inte varit mitt bästa år direkt! Bara förändringar! Jag hatar förändringar. Men nu är det nya tag för 2012 är mitt år! wooopwoop! Nyårsafton blev inte alls som väntar men den blev bra iaf! Åkte hem till papsen på middag, åkte sedan hem till matilda och fixade oss där. fick skjuts till trångsund där det blev fest och kolla på nyårsraketer! Bestämde mig för att gå till tåget och ta mig till bålsta. Efter en timme på tåget träffa jag dannie och drog på efterfest! Hur mycket kan man hina på ett årsbyte?? jo väldigt mycket! Så jag är nöjd och glad efterssom 2012 har börjat ochy det kommer bli ett grymt år!Och det här med nyårslöften. Är inte så mycket för det.. men jag har ett iaf!
Kötta på dansen! Hitta viljan att satsa hela vägen!

BYEBYE 2011

RSS 2.0