Nu kööööör vi!!

Ligger i  min säng! Den är mysig och jag har massa kuddar! Filtar har jag också! Ganska skönt att ligga i den och slippa vara ute i snökaoset? Jag som trodde att det inte skulle snöa på flera veckor! Men det är ju bara hoppas att det är borta imorgon! Tycker det var ganska soft utan snö! Fast det är ju lite mysigt ibland! Blåder som fan gör det! Grejjer som står mot huset gör massa oljud! Jobbigt!
Imorgon väntar en ganska soft dag så det gör inget att jag ska till skolan! Svenska på morgonen som jag i princip är klar med så det blir inte mycket att göra, sen återstår resten av dagen av, modern, street och bålsta dans! haha ska nog ta mig en sväng förbi tygaffären och leta guld typ om jag hinner det!

Något mer som är så himla underbart är att om 2 veckor! så fyller jag år! Släkten från fanvce är här och jag ska ha det bäst! Detta innebär även att jag bara har två veckor "skola" kvar! Sedan blir det produktionsvecka (föreställningsvecka/ massa rep... massa dans! ) sen blir det mys och avslutning!! wooooop!!

Jag har lovat mig själv att kötta nu de sista veckorna! Så nu kör vi! Har även lovat att jag ska sova tidigt idag så godnatt!


Just nu ser jag elvira e bh och en handduk! snyggt!

Ligger i ett visus säng ( elviras) och chillar galet! Det är fredag! Önskar att det vore fredag den 9dec! Underarar franska släkten kommer och jouinar mig och min födelsedag då! wooop! Måste säga att elvira är jäkligt seg på att duscha! Kan ju även passa på att säga att jag igår bakade kladdkaksmuffins som ska dekoreras med marsmellow fluff om ett tag! Låter sjukt gott och jag hoppas att dem smakar lika gott som dem ser ut! moahaha.
Har även fått en biljett till mosemessan på söndag av viktoriaa!! super tack! Så på söndag blir det modemässan i kista med fina tjejor och snygga kläder! Ja liver rullar på som det alltid gör så två veckor går fort!


Det börjar ta sig.. men vissa dagar blir jag bara arg!

Freeeeeedag! Underbart! Bara två lektioner och sen jobb. Sen får jag väl se hur jag tar mig hem..
Har ju ingenting att skriva om så ja.. drar typ nu!


Foto från modellfabriken!

Eyes on fire!

Veckorna går fort nu! Bara två dagar kvar sen är det helg! :) Har iof hela helgen uppbokad. På fredag blir det jobb från 16-24 med matilda. Lördagen ska jag förmodligen gå på hälsomässan, och på kvällen blir det en tripp till märsta och förhoppningsvis en trvlig kväll där! Söndag blir det fika hos farmor och träning! Som jag sa det kommer gå fort.. Hoppas att nästa vecka också går fort för då har man moment som man vill bara ska vara avklarade! religion och psykologi prov! blää.. ´Tänk att man klagar på att man har mycket skolarbete fast man egentligen inte har det.. Eller iof så har vi många dans arbeten också så... det blir väl ganska mycket!


Så taggad!!

Idag när jag kom hem satte jag mig framför datorn och beställlde mig en väldigt fin mössa! Min studentmössa! Åh vad jag är taggad på studenten. Woopwoop! Kommer bli så grymt efterssom man har bästa klassen. Men förrst ska vi ju självklart ha studentskiva också! 1 maj på nype! Bara att komma dit utklädd i något på B! Visst det är ett tag kvar. Men tiden går fort när man har roligt! ....

Nu till någonting helt annat!
Känner mig som en tant idag! Hade ont i fotleden hela balettlektionen. Knät haren vilja att åka åt motsatt håll till vad det borde vilket inte är skönt alls. Höften spökar och ryggen ömmar som vanligt! Är det verlkigen 18 jag fyller om drygt en månad eller är det 60?


Var och tog några foton i helgen!
Och nu helt plötsligt fick jag lock för högra öra och det börja pipa?? Fast nu suta det! haha skönt!

Det sög ju....

Jag fick parfym,en gnugg tatuering designad av rihanna på min vönster arm och massa nivea burkar.. Men ingen konsert. That sucks! Hoppas det blir en snart! Har ju haft biljetterna i ett år ungefär. Ja det positiva i det hela var ju att jag fick lite små gerjjer och hann hem till sista kvarten av gerys! Nu är jag jävligt trött. Orka¨r inte gå till badrummet och fixa mig... Har ont i huvet!
Imorgon måste jag ner till vårdcentralen för att kolla upp massa pigmentfläckar jag har fått.. Tror inte det är nåt speciellt men alltid bättre att vara på den säkra sidan..

Spara? vad är det...

Spara på pengarna? Ja det gick ju bra! haha Hade satt upp en gräns för november månad och hur bra gick det! Jag har redan gårr över den och det är bara 1 november! Lyckat. Jag har fått fina nya grejjer iaf. Först i förmiddags blev det en mysik fika med ellinor som har lov från tyskland. Åkte och mötte mamma på gina tricot. Sjävklart skulle man hitta två tröjjor! Åkte visare till ikea och handlade massa smågrejjer till rummet1 Så imorgon blir det att prova om det passar.

RSS 2.0