Vissa timmar är bättre än andra!

har haft en riktigt skön dag, och tror att hela veckan kommer bli detsamma! Bara dans idag och sluta tidigt! Underbart! Dock är morgondagen lång, emn den består av två danslektioner, elngelska och film! På torsdag blir det att kolla på svansjön på operan och sluta tidigt! :D wohoo!! Sen på fredag!!!! Då bär det av till la france!! :D Längtar sjukt mycket!!!!

Snart ska jag åka ner till dansen, och jag har bestämt mig för att jag ska bli sjukt svettig även fast jag egentlligen inte behöver!! Men nu har den där äcklaig tanken kommit tillbaka!! Men det är ju bara för att jag har propat i mig saker hela helgen!!! bläääblääblää... Har bara lust att dra bort vissa delar och bränna upp dem så att jag aldrig mer slipper se dem! Men det gå ju inte riktigt! Och det är ju mitt egna fel att det blir som det blir!!!!

Ne nu ska jag bli glad igen, eller jag e glad måste bara få tankarna på viktigare saker, så som matte?? hahaha det orlar jag inte, så nu tänker jag åka ner och börja på mitt solo!!!
Adjö!


En bild, där ag hade i upgift att framföra lågstatus!
Blev väl sådär! Men jag går ju inte foto, så det är ju tur! haha

Pain is not a nice feeling!

Kan ju börja med att dagen började skönt, blev KAOS och slutade med trevliga människor!
Hade min sista lektion utomhus i det varma vädet, fick choklad av läraren och gjorde två gramatik sidor..
Sen en snabbis till stan för att köpa strumpisar..sen KAOSET!!!

Satte mig på tåget... halvvägs framme i kalberg hör man nåt konstigt ljud och tåget börjar sakta in! Det första som hör i högtalarna är " Tågen bröt precis ner en elledning så vi kommer inte här ifrån !" Folk börjar sätta sig ner och sucka, och mannen i högtalarna bara babblar på om att vi inte får ta oss ut på spåret och att vi inte kommer röra oss på ett tag!
30 min senare! Nu kan vi evakuera tåget!! Så all får hoppa av mitt på spåret och börja gå mot kalberg! Tur att det bara  var typ 100 meter! väntar där i ca 20 min men inget tåg! Jag som hade brottom eftersom jag skulle till pappa och han skulle skjutsa mig till upplandsväsby för att scrappa!!
Så jag ringer pappa som sa att han kunde hämta mig om det inte fanns något tåg så han sätter sig för att hämta mig och jag blir lite gladare! 5 minuter senare ringer han och säger att det är världens kö och han inte kommer någon vart, och att han är i kista! Så jag får skunda mig til fridhemsplan eftersom det var närmsat för att ta tuben till kista! och självklart ska den vara försenad och typ full! Men till slut kom jag fram!
Pappa skjutade mig och hämtade upp ellinor på vägen!
Sen blev det trevligt med erica ,mamma,ellinor och erica och massa scrap förstås... Nu är jag trött så tjngtjong!


It hurts when you can do nothing about it!

Jag hatar mina benhinnor!!!!!!! Dem tar kål på mig! Det sägs att man ska vila för att få bort det och jag har ta mig faan vilat hela sommaren, men nä då ska det komma tillbaka direkt man börjar träna!!! Skit!
Och nå jag kan recomendera är att inte duscha med linnement!!!!

Det var mysigt att sova hos pappa igår, kändes som att det var länge sedan, och det var det också! haha
Är dock lite jobbigt att gå runt med massa kassar eftersom man måste ha med sig så mycket saker, och måste planera vad man ska ha på sig och grejs i förväg! Men det var ändå ganska skönt för på morgonen kan man sova mycket längre, eftersom man redan vet vad man ska ha på sig, så det är bara att klä på sig och käka frullle! Finns liksom inte så mycket mer att göra! hahah

Imorgon blir det att åka hem en snabbis till papa igen för att han sedan skal skjutsa mig och ellinor till upplandsväsby, där vi möter mamma och erica!!! :D För imorgon blir det scraptajm ! :) haha kul :P
Lite mysigt det med! :)
Nu bli det sängen eftersom den här dagen bara har varit allmänt jobbig så är det skönt att den är slut!!!!
Tomorrow is friday!!!!!!!!! :D

Måste bara tillägga att min insperation på kläder / outfints ligger på noll!!!!


I will become a monster, if I continue like I do!

Idag har det bannemig varit riktigt svenne väder!! Blåsigt,diggregn/spöregn och kallt!! Hur underbart ät inte det! Bläääääääää.... Hit med solen!!!
Idag vard et en lång dag, men nu när jag ligger i sängen känns det som at jag nyss steg upp! Skönt! För jag vill att det ska gå fort, jag vill att det ska bli nästa helg! För då får jag åka tilll min underbara släkt i utlandet!! :D Kommer bli en överraskning för alla! hihi sånt är kul!

Imorgon är det sovmorgon ,vilket är riktigt skönt.. Måste dock packa kläder s att jag har till torsdagen också eftersom jag ska till pappa efter skolan, och sova där! Känns som att det var allt för länge sedan...
Känns som att imorgon kommer att bli en bra dag! Få hoppas på det! Bara för att jag säger det nu, komme säkert allt bli åt helvete!! hahaha brukar bli så! XD
Nu blir det nattinatti!
/ Vicky

Just love this place!!


Höst?

Känns cerkligen som höst nu!! Det regnar och blåser gula löv! Höstlöv. Det kan vara riktigt mysigt ibland, och idag är en sån dag! Har dock lust att göra nåt, just nu kommer jag varken på nåt eller orkar lyfta på aset! Som sagt har jag varit inne hela dagen, och det var ju tur det! :) Lagade mat för inte så länge sen.. Thai mat blev det. Och as gott! Blev dock mätt efter en liten tallrik så det finns massor kvar till imorgon!

Ikväll skulle det vara otrolgt mysigt att bara tända massa ljus och kolla på en mysig film.  Vad det nu kan vara för film XD haha.. 

Lite bilder från förra hösten!
Dock var det i oktober, och lite mer höst än vad det är nu!
Och nu när ändå sommaren är över kan man väl lika järna få höst på riktigt, så man längtar lite efter knallgula löv! 

Kom inte på nån idag!

Denna morgon tycker jag att jag har varit duktig!
Gjorde en lista på allt som måste göras idag och allt är snart överkryssat och klockan är bara kvart i 3 ! :)
Allt jag har hunnit!

- Diska och plocka diskmaskinen
- Räknat matte ( ligger till och med lite före )
- Skrivit klart min engelska
- Läst i naturkunskapsboken
- Gjort min spanska läxa
- Tränat lite på min rytmikläxa!

Tror inte att det blir nå mer plugg idag! Kanske sätter mig en liten stund till med matten, men får se om jag orkar!

Det som är kvar på listan:
 - Börja på mitt jazz solo! ( föröka hitta låt till att börja med)
 - Ta foto till en fotouppgift i skolan!
 - Beställa skolfoton!

Får se när jag orkar göra detta!
Annars blir det bara att gå runt i mina storma mjukisbyxor,min stora tjocktröjja och fettigt hår! (Y)
haha!!
/ Vicky


Idag är det Ericas dag!!

Idag fyller min storsnorre 18!!!!!!! :D Min underbara vän och tårta! Med tårta menar jag . söd,fin och otroligt underbart god! :D  Det har firats med god mat och trevligt sällskap! (massa gott)
Det är orättvist! Jag vill ockå fylla 18! ( fast egentligen vill jag vara tre)
Nu när man ändå inte är 100mil bort kan man ju lika järna bli det!
Jag vill även fylla år eftersom jag har massor med grejjs jag önskar mig! Men nä det måste vänta ända till december! Då då blir man ju inte ens 18 utan måste vänta ett helt år till! blööö..

Imorgon väntar ingen rolig dag! Hoppas att det blir dåligt väder så kanske det blir mysigt!
Hade tänkt at göra llt plugg till nästa vecka , efterso det är  min ända dag jag hinner typ. Sen måste jag även diska och plocka i köket eftersom det är min vecka, men jag ahr ine haft tid att göra det, eftersom jag aldrig är hemma! Så mina lördagar kommer nog bli ganska lika framöver!
Gå runt i mjukisar, tofflor och äckligt hår! + göra massa tråkiga saker! hahaha
peace/ Vicky
Panik,panik,panik,panik!!

Haft en ganska trevlig dag idag!
Gick ner lite tidigare till tåget och hämtade en bok som linda hade lånat åt mig! Tacktack!
Tog tåget in till stan och träffade söta ellinor! Satt på espresso house eller hur det stavas i en och en halv timme och drack världens godaste choklad och delade en brownie med ellli! :D Riktigt trevligt ! Måste göras om! :) Det roligaste var ju att när vi träffades insåg vi att vi var klädda exagt lika XD hahaha Svarta byxor/leggins, en svart vit randig tröjja, svart halsduk och en svart skinnjacka!! hahaha riktigt kul var det! XD
Sen blev det dans vilket också var riktigt kul! Sen blev det bara tråk i skolan! Kom hem vid kvart i 7, tänkte sätta mig och plugga, mne jag har inte börjat än så det är ingen idee! Gjorde en annan rolig sak ist ;) haha

kom på en sak jag vill göra i hegen, och det är att kolla på massa gamla band från när mna var liten .) Det är alltid lika kul att kolla på!! :D


Måste säga tack än en gång till emelie som har fixat min design :D

hmm. det var når jag tänkte säga men kommer inte på vad det är XD
Imorgon blir en lång dag!! så sängen nu!!
Natti!


Turn back time!

Jag vill vara tre år! Min bästa vän ska vara min bror. Jag vill bo tillsammans med min mamma,pappa och bror i ett stort vittt hus, så som det var förr! Jag vill slippa tänka på allt... Bara  kunna springa runt och göra vad som helst, blanda svenska och franska i ett ord och tycka att jag är awesom bara för att jag kan göra en kullebytta! Jag vill bli dragen i min lila pulka och ha på min min stora lila overall! Jag vill springa efter min bror och härma allt han gör bara för att han är bäst och är min förebild! Jag vill kunna gråta bara för att jag kan och bara för at jag inte får som jag vill! Jag vill ha en toffs mitt på huvet med pyttelite hår! jag vill bli kastad i vattnet som en helikopter av min pappa medans min mama filmar!
Ibland suger det verkligen att man aldrig kommer få uppleva samma känsla samma glädje som man hade för 13år sedan! Just nu vill jag bara krypa ihop mellan mina föräldrar i dersas säng och sova en god natts sömn!
Vakna dagen efter och äta en jättegod frukost! springa ut på baksidan med kevin och springa naken under våran blomma som sprutar vatten. som vi gjorde förr!
Men istället ska jag ligga och sova ensam i min säng, vakna av mobilden som ringer! Få panik över vilka kläder man ska ha! Ta tåget in till stan och gå i skolan till 5!!
Vet redan nu vilket man skulle välja!!!!
Godnatt!

You cant buy everything with money!

  • Saker jag skulle vilja ha men inte har råd med!!
  • Ny tapet
  • Svart målafärg!
  • en cool "korsett"
  • Nytt smink
  • systemkamera!
  • nya höst kläder
  • varma vantar
  • pengar

och en massa mer saker!
Det är jobbigt att inte ha pengar!
bläää.. skulle vara bra att ha ett jobb, så att man kan köpa sig allt!
Men tiden räcker inte till!
Så jag får gå runt med mina gamla kläder!! bläää hahahaMin dag har varit bra!

Idag har varit en bra dag!
Pappa kom och hämtade mig vid tio, åkte till lidingö och kollade på johan som spelade handboll. Åkte till kista och kollade vilken film jag och pappa skulle se på bio och fick med mig ett par jeans hem! Åkte hem till pappa och bakade muffins med cremchees frosting! Åkte tillbaka till kista och kollade på grown ups med pappa! Riktigt rolig film och mysigt var det! Är inte så ofta man spenderar nästan en hel dag själv med pappa!
Åkte hem och hade en taggad träning! Gick bra också!! :D
Nu ska jag langa iväg et sms till bästaste jenny!! :D

 fick nyss ett sms om att jag har sovmorgon imorgon!! skönt!! Dock lite tråkigt eftersom  det är modernt jag missar :/ Men men man får sova lite längre :D haha
godnatt!


Hoppas du mår bättre!

Att inte få på sig sina kläder är hemskt!

Som jenny sagt, så har jag pluggat matte, med hennes hjälp idag! Hade hon inte hjälp mig hade jag inte fattat nått, men nu ä sidorna klara! Så STORT TACK! för det! :D Sen ble det dessutom en underbart god middag hos indianen!! Kycklig fylld med feta ost och salama, pasta och bea sås!! mummaaa!!!
Långpromenad blev det också! och filmys!  som ledde till att båda låg och sov i soffan! haaha


Nu till nåt helt annat bara för att jag måste skriva av mig!
Jag hatar verkligen när man har kläder som har passat en, och sen helt plötsligt så är dem försmå, man får liksom inte igen knappen! Eller ser bara allmänt ful ut! Jag älskade tajta kläder förut, men nu får man ju bara panik!!!! Usch!!! bläää!!! hatar det!! /Vicky


Save tonight.

Vicky räknar matte och jag hjälper till/chillar vid datan. Inga mer läxor är najjs som bara den! Det finns tid till att chilla mer (sova?!) på eftermiddagar och att aldrig behöva tänka "jag borde plugga" äger.


En härlig sommarkväll i Finland. Idag upptäckte jag att löven börjar bli gula. Inte värt. Lite mera sommar skulle inte sitta helt fel. Fast hösten är rätt mysig ibland den med även om den såklart inte slår sommaren. Mysiga kvällar med oboy i soffan framför en grym film när det ösregnar och blåser ute kan vara rätt chill. Tummen upp!

Puss Jenny

Mammas dag!!!

Idag är det mammas dag!! Grattis! till världens bästa mamma!!!!!!!!! Älskar henne otrloligt!!
Väckte henne vid kvart över sex med fransk sång och en tårtat bakad a la vicky igårkväll! Sen har man varit i skolan och pinats och nu har man ätit alldelse för mycket tårta!!! Av mig fick hon ett presentkort på scrapbooking grejjer, och av farmor och farfar en elvisp! Riktigt bra investering om jag får säga, eftersom jag fick vispa grädde i 15 minuter för hand igår! Snacka om att få ont i armen på kort tid! hahah
Men snart är denna dag över, men  hon kommer fortsätta att vara världens bästa mamma!!!

Åkte förbi färghandeln idag, och hitta västa snygga tapeten! Spvart med lila mönster!! Nu har jag lust att göra om hela mitt rum, tapetsera fondvägg och måla mina väggar svarta! sen vet jag inte... haha men nytt hoppas jag på, om ett tag iaf, kanske önskar mig tapeter i julklapp! :D hahaha

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på , är lite pysselsugen, men ja orkar nog inte dra fram nåt! :/ haha
Later/ Vicky

Inte smart!

Känns bra nu efter träningen! Dock kanske det inte är så smart at trän när jag är förkyld men man vill ju inte missa allt för mycket! Det känns nästan som att man tar i mer när man är sjuk! Baletten gick fort imorse, sen har dagen bara rullat på, och nu är den snart slut! hmm. up tidigt imorgon igen! inte så lockande! hade hellre haft sovmorgon som vi egentligen ska ha! Men det ska bli kul ändå, ska till operan och kolla bakom scen och få kolla hur det är att se från scenens perspektiv! Ska även få kolla på killarnas balettklass ;) haha hoppas det blir bra!
Nu ska jag at och göra mig en macka! sen blir det dushen och sängen! (Y)
bye/ Vicky

Bjuder på en till gammal bild!


Fucking förkylning!!

Snart är det dans!! Ska åka om cirkus 5 minuter! Ska bli skönt men ändå jobbigt eftersom jag egentligen inte borde träna! Men jag kan inte motså! Har redan haft modern och kört powerwalk med stavar idag! Inge bra för förkylningen måste jag säga! Men vad ska man göra, man vill ju inte hamna efter  kurserna i skolan!! Så får hoppas på en tidig säg tid idag också , så att man kanske är lite mindre täppt imogon!!
Nu blev det dax att dra!! bye!

Tjingtjong!

Tillbaka från strägnäs! Körde både dit och hem! haha ont i alarna.. jaaa! inte visste jag att man fick ont i axlarna utav att köra bil! Men men, spenderade ännu en dag på crossbanan! Mysigt,kallt,MYGG!!!!! Sjukt mycket mygg!! Har faan aldrig sett så mycket mygg på ett och samma ställe!! haha.. men dagens tävling (stockholmscrossen) gick bra för broder! Tror att han är nöjd med resultatet!
Eftersom jag åkte på crossen så blev det ingen träning :( Men hade nog ändå inte kunna gå på den eftersom luften bara kommer in genom ett hål och rösten låter so en get! Hoppas på att det är borta imorgon för imorgon ska det tränas! Modernt, långdistanslöpning och street!! Tummen upp för det! (Förutom löpningen dock!)
Sika nog gå och välja ut morgondagens kläder och gå och lägga mig tidigt idag! Så att man är fit for fight imorgon!!


Hur undebart skulle det inte vara att beställa biljetter till nåt annat land nu??
Typ JÄVLIGT SKÖNT!!!

Ibland får man bara konstiga ideer!

Tjenixen!
Trött tjej = jag! Sitter i soffan och kollar på djävulen bär prada! Har typ räknat matte i en timma! Tal ag redan hade gjort! Men hade gjort dem i olika block och tyckte att det var jobbit! Så nu började jag från början och skrev i alla tal i mitt nya block! Orkade dock inte göra allt! Men en hel del blev det! haha Kul sådär på en lördag kväll??

Idag har jag iallfalla spenderat dagen i åsätra på en cross bana!! :D det gillar vi! Eller iallafal jag! haha Fick köra bil hem, och då stannade jag även med mamma på ikea och kollade lite, åt mat och köpte godis! mumma!
Så nu sitter jag här och är dö trött! Kan heller inte bestämma mig och jag ska följa med på croseen imorgon också! Men då missar jag träningen! Men jag vill ju så järna följa med eftersom cross säsongen ändå snart är slut! Men jag vill ju samtidigt träna!! hmmm.. jobbigt beslut! hahah

Blir nog sängen och slutet för lördagkvällen snart ! Sjukt skönt att krypa ner under ett varmt täcke! och bara somna för att man är så trött!! Nu börjar filmen igen!!
Tjing!

Högsta volym med paramore!

Fredag idag! Wohoo!!
Har precis städat köket i en timma! Kände att det behövdes "storstäda" lite :P
Borde egentligen ha städat rummet som är kaos ist! Men nu oskar jag inte! haha
om en timma blir det biltur med Indiano till Arlanda och tillbaka, sedan blir det filmmys med magggan ! :)
Skön fredag säger jag! Har gansk mycket energi just nu, men vet inte riktigt vad jag ska göra! Jag skulle ju kunna städa rummet eller plugga, men det är ju inge kul så det tänker jag inte göra! haha

Imorgon blire cross!!!1 Wieeeeee!!! :D
Later / Vicky


Alltid lika kul att stå i köket med hög musik, diska och blogga??
haha musiken är iallfall bra!

I miss my friend!

Hemma från ännu en dag!
Började sent idag så det var riktigt skönt!! Dansen gick bra idag, så det känns lite bättre :) haha
Åkte in till stan med matilda efter skolan för att köpa elviras fördelsedagspresent! (en månad försent)
Och kom hem nu vid kvart i 8! Har masa matte! orkar inte.
Jag saknar min Indian! Min underbara vän! ¨Känns som att jag aldrig hinner träffa henne! :/ Allt är skolans fel! Den gör mig trött och tidlös!
Jag vill ha mer tid! Snälla ge mig mer tid!
Köpte tre plagg idag på typ sådär 5 min! Provade inte ens!! Det känna ju bra! hahaha får ta och testa dem nu, innan jag måste sy mina balettskor plugga matte och läsa engelska! Synd att man måste upp tidigt imorgon också!


Ge mig sommar! Ge mig tid! Ge mig min underbara Indian!!


RSS 2.0