Do I think to much of you??

Kul att hela inlägget försvann.... Det är väl bara att börja om. Ska snart dra ner och köra lite på dansen, undra hur många det är som kommer nu när det börjar på riktigt?? :P Jag är iaf danssugen! :D  Imorgon är det matildas och min årsdag! :D haha iaf på facebook x) så en lite present ska hon få.. haha
Ska nog ta och byta danströjja nu, känns inte som att en tajs långärmad passar för svettig street?? haha (Så mycket street jag kan göra det till)


Look up to the sky!

Make yourself prood!

Det är söndag kväll, efter en träning och jag är full av energi! Vad hände?? Vart kommer det ifrån?? Hade massa energi på träningen också, då man inte kan stå still utan måste röra sig till musiken.. hahha aja skönt att man inte är ap trött iaf! Har käkat sjukt god kyckling och druckit en kopp tee :D Jag är glad idag! Varför vet jag inte heller.. ska liksom upp kvart i 6 imorgon, men just nu gör det mig inget.. Det måste vara nåt fel.. haha
iJag har fått micron och ugnen att funka idag också!! wohoo!! Helt själv :D






Ha inte för stora förväntningar!

 

Det går inte att fuska!

Då har man varit ett litet tag på The nike blast! Kul och jobbigt! Blev t¨vå träningspass, styrka och piloxing! Piloxingen var jädra kul måste jag säga! Det är en blandning mellan boxning, pilates och dans!! Tillsammans med bra,hög dunkande musik i bakrunden! Sedan blev det en föreläsning.. En t-shirt och ett träningslinne fick man också, plus en nike kassë med veckorevyn och halstabletter! Nicenice!!
Nu har jag även tryckt i mig soppa och en macka, är helt proppmätt!!
Vet inte heller om jag har nåt speciellt planerat för kvällen? Det återstår att se..


Should I keep the door open?

Will you fint an other excuse?

Sitter i sängen och skriver klart mitt fina svenska tal, medans jag lyssnar på låten som kommer gå på repeat här framöver! haha Jätte kul också att jag trodde jag var klar med svenskan, och så ser ja att jag följt fel mall!! åhhh Det är bara att göra om en bit igen då...

Jag fattar inte varför låten inte går att ladda upp!! :(
Den rekomenderas iaf att lyssna på!  So jag skrev som titel igår heter den : Hold your head up high - Nomy!
 Me like! haha


Bjuder på en bild jag tycker att jag lyckades ganska bra med! hahah

Hold your head up high, and this pain will die - Nomy

Är på myshumör! Ska nog ta och lägga mig i sängen och krama om min kudde !


Gårdagens Layouter!

Eftersom jag inte har nåt vettigare för mig så lägger jag upp bilder på gårdagens kreativitet :P haha




Blev ganska simpla grejjer efterssom inspirationen inte var på topp! Jag önska mig själv bättre lycka nästa gång! haha

Always the same!

Sitter just nu och käkar upp mammas choklad! Ganska god faktiskt Marabou med digestive ! ;)
Har precis vaxat ja i princip allt haha Så nu känner man sig fresh med massa kräm i ansiktet också ! Ganska najs att det är Fredag1 Blev inget spanska prov idage heller för den delen. Skönt!
Har kommit på at jag måste lära mig att fota bättre och mer, vad annars ska man ha en systemkamera till liksom!
Är lite lätt uttråkad och blöö så ska ta och fyla en flaska med vatten och dricka! svejs1



Svenska! blööö

Kul man har i skolan nu då! Sitter på svenska lektion och skriver ett tal om hur man skriver tv. TV, tv eller teve? Såå intressant ! NOT! Kan inte komma på något som är bra och dåligt med de ena eller andra heller, vilket man tydligen måste göra! Jag vill ha fredag! Nu! Det blir ännu roligare efter denna lektion också efterssom vi då har estetisk orientering i två F**** TIMMAR!! Orkar inte!
Ska väl försöka skriva klart nu så att ma slipper i helgen! ciao!

daaaaaaa

Då var det tapetserat i köket! Äntligen kan man skruva fat några möbler till! hahah Har pluggat massa naturkunskap, så nu hoppas jag att provet går bra imorgon. Känns ganska jobbigtg att det bara är torsdag imorgon skulle vara så mcyket skönare med fredag!! Ska dock till upplandsväsby imorgon och scrappa hela kvällen! Det var ett tag sen man hade tid till det :P 


Is this a joke??

Bra början på dagen! Steg upp för att plugga lite.. Tog en promenad ner till centrum och fikade en mysig fika med Erica. Det blev en semla!!! mumma och en varm choklad. Och en massa prat! :) Myspys.. Har inhandlat lite jogurt och honum, och just i detta tillfälle sitter jag med en sked i munnen och tänkte börja plugga! Eller kanske äta först?? Tror det blir så.. Resten av dagen kommer gå åt till plugg och att fixa i köket! Hopaps man hinner långt med båda delarna! Skulle vara så himla skönt att få en fungerande ugn och en micro som inte står på golvet i vardagsrummet! hahaha
Så nu blir det snabba puckar!


Ge mig sommar!!

Både bra och dålig!!

Ja min dag har varit både super bra och sugig!! Började med att jag klara engelska provet, fick reda på att vi slipper skriva hemskrivning om Barocken!!! (UNDERBART!!!!!) , Och spanska provet blev inställd!! Superlyckligt! Detta gjorde att jag han hem byta om och äta innan träningen idag! :) Sen kom det dåliga med dagen!! Mina ben förstör all min träning!!!! Kan ju inte ens springa 4 meter innan det gör bajs ont! Inte ens köra tumbligt!! Kul!! KUL!!!
Så nu ser jag fram emot att vara hemma imorgon utan träning!! Så kanske dem inte förstör så mycket av dagen!!


Min lilla Tiger :D


Älskar bilden!!

24/1

Då var det måndag igen, och imorgon tisdag, allt är i sin ordning! Nys shem kommern från dansen, roligt vare, och sjukt många! Tror vi va 19 stycken :O Och vi som brukar vara ca 7 XD Men jag och Erica like it alot! Svårt att anpassa koreografi bara till så många!
Har precis påminnt mig om att det är balett imorgon klockan 9! Det är bara att le och se glad ut! Jag ska ju försöka börja gilla det! haha :P Så jobbigt bara när kroppen inte gör som man vill!!
Har nog bestämt mig för att stanna hemma på onsdag också! Känns som en så onödig dag, så det blir plugg hemma hela dagen istället! Skönt!
Nu finderar jag på vad jag sklle kunna stoppa i min mage!
Ska även beställa biljetter till Rihanna som kommer den 2 november snart, när mamsen kommer hem! :) :D

Kom även på att det är spanska prov imorgon.. Drygt!!   Vad mycket amn bara kom på nu helt plötsligt!


Dagens dans outfit! Blir nog någon liknande imorgon!


Och detta var dagens outtfit! haha








I want summer!!

Måste säga att det blev en riktigt lyckad träning idag! hahahah... Bestod av mig, sofia och elin + 2 ledare. Kämpade dock med mina rädslor för flickis.. Så det blev ett par! :P haha Har nu även lust att kapa av mina jävla ben!! Kan dom inte bara bli bra?? Hur svårt ska det vara? åhhh...
Har precis smälltt i mig massa blåbärssmothie!! Mumms.. Måste göras oftare! :D Nu när jag har min smothie mixer! (Y)
Snart blir det snarkning!!

Give me!

Jahapp då var det bara en dag kvar. Seg söndagen. Har pluggat spanska och stoppat i mera kökssaker.. Blev sugen å tee, så tänkte ta och göra mig en kopp!
I eftermiddag bir det träning! Får se hur pigg man är då! Är träningssugen iaf! Har blivit mycket chokladätande denna helg!! haha Skönt att den snart är slut (chokladen) så slipper man bli så suktad under veckan!
Igår kväll blev det som sagt step up 2:the streets. Bra film! Blir så himla avundsjuk bara, varför kan inte jag dansa breakdance? hahah Aja det är väl bara at jobba!!
Har ju även börjat fundera på vad man ska göra sen efter skolan?? För tillfället är det balettakademien (sökning) som står högst på listan. Men allt kan ju ändras på 1 och ett halft år! Känns helt sjukt att det bara är tre teminer kvar! Sen är man fri från skolan!! Läskigt?? Vill man bli stor??
Jag önska iaf fortfarande att jag vore tre! haha Slippa både skola och jobb! Hur skönt som helst!


Drar en bild på min kära mor och hennes syster, när dem var små!
Den till höger es mi madre! :) haha

En lördag spenderad i skolan!

Ja som sagt har jag varit i skolan mellan 3 och 11. Var ganska kul faktiskt med tanke på att det var modern klass i 2 timmar! :)Skönt att  man får sovmorgon på måndag också! :) Svettsvett! haha. Har även byggt massa köks skåp:P Nu börjar det gå framåt i köket igen :P haha Hoppas jag ..
Sitter nu i soffan, som jag ofta gör när jag inte har når att göra. Funderar på att setta på step up 2. KOllade aldrig klart på den igår..
Morgondagen blir nog plugg och träningsdag. Hatar att plugga!



Dancedancedance!!


Ser faktiskt ut nästan såhär idag, förutom att man är en aning blekare! haha

I like the way you move!

Skön fredag! Började med prov.. så skönt när det äntligen var över. God mat i skolan och spanska prat på spanskan! Fryst kladdkaka när man kom hem!! ( har längtat efter den!!! ) God mat, snabb visit av kristine och bowling! :) Nice niece om ni frågar mig!
Och imorgon kommer äntligen en elrktriker som ska fixa lite i köket så att vi kan fortsätta!! :D
Sen ska man ju även till skolan imorgon och ha tre "lektioner". Kompensation på måndag så då blir det sovmorgon. Soft!

Kulsprutspenna..

Snart Fredag, snart fredag.... Det är väl typ så man går och tänker på dagarna. Nu är det ju bara trosdag kvar, sen är det ju fredag och heeeelg! :D Underbart.! Kom på nyss att jag ska till skolan på lördag iaf XD haha Har öppet hus mellan 11-15. Dock är det ju endast dans lektioner som står på schemat så det är inte så farligt!

Pluggade engelska på tåget in idag, så jag känner mig lite smart nu när man vet vilka årtal de olika engelska litteraturiska perioderna var! haha Eller hur man ska kalla det. Fick även tillbaka både matteprov, och skrivning om renässansen med dugliga betyg för mig! Man behöver ju inte ha Mvg i allt! (Y)

Nu har jag ätit korv och funderar på at bara sitta kvar här i soffan och kolla tv!



( Brist på ord till titeln!) ha



19 Januari!

Jag är trött! Jag kunde ha sovit till 10, men nej! Självklart var jag uppe 8! Jag fattar inte!
Så nu sitter jag här påklädd och trött framför tv:n. Ska gå och sätta på vaxet så att jag kan vaxa innan jag drar till skolan. orde egentligen plugga också.. Men det orkar jag inte. Får görat ikväll och på tåget ist! Spanska och Engelska står på plugglistan. Bläää
Och det har snart gått en månad av året, En månad mindra kvar till sommaren! hahha Hatar äckelvädret!



Looking like a man??

Faan vad lång den här dagen har varit! Men ändå så är den redan slut haha. Började 9 och slutade 6! Fick hämtning av pappa i skolan, för at det skulle gå fortare till träningen som började halv 7. Men kom typ 10 minuter tidigare än om jag skulle tagit tåget XD Jävla köer säger jag bara ! ahha Blev iaf en svettig träning på det. Och nu blir det soff chill med musli och yogurt.
Direkt jag kom hem tog jag av mig kläderna, tog med mjukiskläder til dushen och hoppade in där. Klardushat och fiin så tog jag bor5t sminket och satte på mig skööna kläder! Underbart skönt! Något mer som är underbart skönt är sovmorgon imorgon!!!! UNDERBART!!!!!
Funderar faktiskt på att lägga mig nu, så att man kan upp och plugga imorgon-.- Dock så brukar jag ju ändå vcakna tidigare än 8 eller 9 ..


Sädär snygg känner jag mig just nu! hahah Elle inte ;)

Work it!

Idag har väl varit en bra dag! Började med dans och slutade med dans! Hur mycket bättre kan det bli! Årets första moderna lektion och årets första BGK dans ( där jag är ledare) Riktigt kul var det. haha
Har även hunnit skriva mate prov idag, hoppas aatt det gick bra! Det var det svåraste vi skulle ha under hela matte B, så hur skönt känns inte det ? :D
Inge mer speciellt idag faktiskt! Förutom äckel väder, men det är det ju alltid vid denna årstid. Nu tror man att det börjar gå mot bättre tider, snöns smälter, det regnar ist för snö... Men man vet ju att det snart kommer igen? Det är ju faktiskt bara januari så det är minst 2 månader kvar till början avv våren ! Drygt!-.-

Funderade ju faktiskt på att gå och lägga mig nu, men hörde nåt konstigt ljud nyss, så får vänta tills någon kommer hem XD hahahha

Step up!

Nu sitter man här i sofan igen och chillar. Eller jag har typ suttit här ett x antal timmar. Druckit te, ätit upp en hel mozarella, och massa choklad! Vilken tur att det är träning imorgon! haha Filmen var sjukt bra, och nu är jag astaggad på att dansa, även fast man vet att man inte kommer bli lika bra.. men det är väl vara att ha kul!? :)
Nu fick jag en till choklaf bit. haha Men det är inte vanlig choklad utan ferrero rocher! goda som faan! :D Smugglade från france. Funderar på att setta på tvåan, Step up 2: the streets. Men får se om jag inte lägger mig i sängen och kollar den på datorn?? hmm svårt val? Kanske borde kolla på den när man kan dansa efter?? haha aja nog med beslutsproblem och choklad!

Birde egentligen plugga också.. men vem orkar göra det 11 en fredag?? Inte jag iaf!!

Fridayy

Helg, helg,helg underbara helg! haha dock består den av massa plugg vilket suger! Att dem ska lägga alla prov första och andra veckan?? Hur svart är det?? Inte alls om ni frågar mig!!
Har iaf precis skrivit klart en spanska text om mitt lov! Känner mig faktiskt duktig att jag började plugga direkt då jag kom hem! :P  Bli nog en mys kväll framför tv: n idag! Har lånat två filmer av matilda step up 1&2. Det är på tiden att jag ser dem nu tycker jag hahaha. Är även sugen på att göra någon god efterrätt, men har ju varken spis eller ugn så får väl se hur det går...(( ÅHH tror faan att jag har mangomoss!! )
Väntar på mamma nu bara så att mna kan börja laga mat.. Vet inte riktigt vad hon har planerat så jag kan ju inte börja heller.
Imorgon består dagen av sova plugg och träning! Låter ju nästan som en vanlig skoldag XD haha Men det blir matteplugg och träning i sollentuna :) Juste det påminnde mig om att ag måste ringa pappa!  see ya!!

TEEE :D

Jag har lärt mig att dricka ETT slags tee :P Det var min käre vän Matilda som introducerade mig för det för några månader sen :) Det består av , vatten, vanilj te påse, hånung, citron och mjölk! Bilir väldigt milt och gott (Y) Har iaf precis druckit upp en hel kopp nu! Gott vare!! haha
Idag var en lång dag.. Känns osm att det var evigheter sen det var såhär, fast det var just innan julen:P Haha
Så nu är väl snart rutinen inne! Gå upp kvart i 6, gå till bussen kvart i 7 ( idag fick jag skjuts) Sluta sent, ta tåget hem. Få skjuts från tåget till träningen och käka mat när de andra värmer upp! Vist låter det kul?? haha
Tur att det inte är så varje dag utan bara två dagar i veckan :)

Första balettlektionen idag ochså. Gick ganska bra faktiskt! Är stolt för att ag snappa upp diagonalen nästan på en gång! haha

Nu över till sängen tror jag :P Om jag ska orka upp när klockan ringer imorgon! Får se om det även blir lite bowling imorgon, eller om man väljer att spara på pengarna?? 
 

Jag och min fina te kopp! :D hihi

Äpple!

Imorgon är det dax för plugget igen! Känns väl sådär. Men vill man lära sig nåt ät det väl bara att gå dit?? Eller kan man inte bara lära det man behöver lära sig med tiden? Skulle vara så mycket bättre! Men what to do??
Ändå ganska skönt att första lektionen är dans, då blir dagen ganska räddad :) haha
Denna dag.. aa har faan inte gjort nåt speciellt idag, vart i centrum och kopierat en nycker( eftersom min har försvunnit) , handlade lite mat, och lagade mat it garaget! Träna har jag ochså hunnit med! Gick hyfsat bra denna gång faktiskt.

Imorgon ä en stor dag för min kära vän SARA! Hon fyller ju för sjuttongubbar 18!! :D Stort Grattis i förskott! :D

Ja .. här skule det dock varit en  bild på sara, men datorn bestämde sig för att inte ladda upp det, så det får väl bli imorgon :P haha

Och nu till dagens titel.. Jag vart bara jäkligt sugen på äpple, så tänkte ta det ur kylen precis nu!


Keep on dreaming!

Vill ha sommar! haha


Ny vecka nya möjligheter! haha

Ja då var det vecka två på detta år, fast jag önskade att det skulle vara runt vecka 22, för då är det vara en vecka till sommarslovet och allt är så chill!! Ligger fortfarande i sängen vilket är ganska skönt! Längtar tills ikväll för då blir det dans med Erica! :D Ska väl försöka komma på så många koreografier som möjligt.. Fast det brukar sluta med flumm! Fast det är dock jävligt kul det med XD hahah
Sitter och funderar på om jag ska börja plugga nu med engång eller om jag ska gå in till broder och kolla på supercross :P Det är ju linte lika kul när man inte känner någon men ändå :P :)
Känns även ganska skönt att man fortfarande har lov, när alla andra börjar! HAHA  Och på onsdag när jag börjar skolan så har jag en rätt så skön dag! Börjar klockan ett med dans! Sitter inte så fel där :)


Stuck in my mind!

Nu är dagens festligheter över! haha Blev gympamöte och födelsedagskalas! Så nu är man proppmätt och det är snart dax för middag!? Aja har haft en trevlig dag iaf.. Och det är skönt att man fortfarande är ledig imorgon :) Dock tror jag att det blir matte plugg imorgon om det inte dyker upp någonting annat!

Det var väldigt mysugt och pappa igår. Entrecot,pommes,beasås och sallad stod serverat på bordet, och resten av kvällen spenderades framför tv spel. Kinect ( eller vad det heter) Sååå himla jobbigt! Har faan aldrig svettats så mycket på länge..Speciellt efter att ha hållt på i ca 3 timmar!! hahha Och idag gav det fina resultat i benen! Mina vader och lår.. AJ!!!!! Kan knappt böjja mig ner..

Men nästa vecka börjar allt. Skola, träning och jaa vad är det mer mitt liv består av??

Idag är en dag då jag tänker för mycket på minnen!

Stop thinking about the future!

Nu känner jag att jag varit kreativ!  Ekker först blev det en runda joggning och sist springa ypp för s backen! Gud vad ag hatar den backen, den är så grymt jobbig!! haha aja får väl skylla mig själv att jag springer där :P
Nu har jag iaf fixat mina skor jag köpte i somras! Jag köpte dem i storlek 36 för endast 150kr tror jag. Det joggia var att dom var för små! Jag kunde inte få in foten, fast hade man en plastpåse på foten kunde den glida ner och då satt dem bra! Så ny har jag klippt och sytt fast lite knappar så att jag enkelt kan få på mig kom!Kreativt tycker jag! :P Jobbigt dock, man blev ju aldrig klar! Fast nu är jag ju det så slipper göra det i sommar då jag ska använda dem :) haha
Nu är det bara att vänta till klockan fem då det bär av mot pappa och middag! :) mys :P


Här har ni skon! haha


Ungefär sådär ser det ut! Fat det är band som går över så det syns inte lika mycket!!
Nu är det bara att hoppas att foten inte växer så att jag kan få in tossingarna till sommaren! haha

What to do?

Då är man klädd för en springtur! Orkar man?? haha , Blir nog inte särskilt lång efterssom jag har grymt dålig kondis! Men den måste ju förbättras so what to do? Får se, måste plugga matte sen. Och så ska man ju hem till pappa och käka :) Jag som var så grymt sygen på pizza igår. Blir nog ingen pizza.. Fast kanske (A) hhaah
Aja nu ska jag ta på mig skorna och dra!

No inspiration, no power, no fun. Nothing!


Känner mig såhär just nu!!
Jäkligt rastlös!

Make a wish!

Nu har det blivit ännu en dag med att spendera pengar.. Inte ok! Fast det var ju värt det haha. Tog en fika med matilda och en liten rutt i stan. Hittade två linnen och ett par adidasbyxor för halva priset! yeey.. Känns som att man har fyllt på träningskläder för hela året nu!
Vi hade även kul med att inreda våran lägenhet som vi skall köpa sen om några år! haha
Svart kök, med massa rosa och kaniner, Illgrönt vardagsrum med bullkuddar och extra säng! Mitt rum skall vara lila och matildas Blått, Hallen skall vara orange med en vas och apelsiner i Och balkongen ska målas gul! Hittade massa kul inredning! Riktigt fint om ni frågar mig! :)

Imorgon är det tänkt att åka till pappa, får se om det går bättre denna gång! haha
Blir nog inte där hela dagen, får se vad man hittar på sen.. På söndag är det enda som är planerat gympa möte!
Det känns som att det varit varit ett riktigt bra lov! Och är inte sugen på att börja skolan igen, förutom att träffa min underbara klass och dansaa, eftersom jag nu har massa nya danskläder XD

6 januari

Ojojoj, nu känner jag mig stolt! Jag kom faktiskt på något att göra resten av eftermddagen! Jag tog fram mitt smink och min plattång och började fixa mig.. Leta fran några kläder och grog fram kameran! :D Tog lite bilder inne, och några ute.. Skit kallt!! Dock var det inte så många som blev bra men några iaf! :) Har även tagit mig tiden att redigera lite med färg! :)
Lite smakprov!






... och lite fler..

No inspiration!!

Blev ingen tur till pappa idag! Köndes lite så riskabelt att sätta sig i bilen i det fina vädret? Så istället har jag städat min klädgarderob och nu är jag uttråkad! Så lite lockande ut att sätta på sig massa kläder och slänga sig i snön på baksidan! Tro att det är typ 1 meter snö där!! Det ser så ut iaf!
Sitter nu på golvet och funderar på vad jag ska hitta på till kvällen! Fast jag är så okreativ nu på siståne så jag tror att det kommer bli en uttråkningskväll!! haha

Morsning korsning!

Ligger i soffan och chillar lite.. Ville inte sova vidare för jag vakna av en hemsk dröm! Och skulle man fortsätta blunda skulle den bara fortsätta så nu ligger ja här! haha
Planerna för idag är att åka till pappa och käka, fast när vet jag icke! Man Har inte någon större lust att gå ut heller, det ser ju ut att blåsa i 100km /h. Hahah det påminner mig om att jag snart har matte prov! Kul!


Ser förjäkla gott ut!! :)


I always think to much!

Bara en vecka kvar! Känns ganska skönt men det kommer gå så jädra fort! Aja är sugen på att börja dansa igen!
Hade även årets första gymnastik träning idag, och hatar såna träningar!! haha Man får alltid ont någonstans, ingenting funkar och man är typ på 0! Men men det kommer väl tillbaka snart! Och jag känner att jag kommer vakna imorgon och inte gå ur sängen! Inte för att jag har träningsverk utan för att man helt enkelt har ont i kroppen! Är iaf super taggad på en ny termin!
Det är som att livet börjar nästa vecka, för då drar allt igång! Snacka om att man kommer vara trött! hahah
Det är även bestämt lagkväll :D Super!!!

Gårdagens inköp! :)


Mjukisbyxor H&M
Tröjja : Bikbok

Linne : Bikbok

Panduro!


Ehh vad faan!

Lång dag i stinsen blev det! Mysigt! Åkte in runt två och kom hem vid halv 9! Blev både fika och mat, med erica och hennes mami! :P Gick runt och fram och tillbaka.. Hittade lite saker iaf! Köpte faktiskt bara saker jag behövde! Eller ag köpte två scrapsaker.. Men det kan alltid komma till nytta! :)

Imorgon har jag sjukt mycket att göra! Eller det känns så iaf! Funtar på att skriva en lista men känner at jag örjar bli ganska trött! Så det får bli imorhgon! Vet att jag ska börja dagen med en morgonpromenad och dela ut massa lappar om BGK's 75 års jubileum! Och det är ingen liten bunt!!
Så svejs!

Å datan ville inte ladda upp någon bild så det får bli ett bildtomt inlägg!

Feeling gooood!

Inledde dagen med 30 minuters styrka! haha skönt! Hann dock inte stretch så mycket, efterssom jag skulle med broder till banken.. Så man får väl se hur ont man har imorgon? Tog även en promenad ner till centrum och hem.. Så idag känner jag mig duktigt! haha handlat man och allt.. Väntar  nu på at erica skall komma  så ska vi dra in en stund till stinsen. Har några grejjer att byta och lämnatillbaka ;P
Juste har även lyckats få en liten bula med en röd prick mitt i pannan. Kul.. Skulle ta ner en pokal rån min hylla och självklart ska det ligga en plackett i den som trillar med kanten före i pannan på mig! Aj! Så nu går jag runt med min lilla bula och ser fin ut!
Är riktigt taggad på träning imorgon!! Då blir det gympastik! :D Wieee!!
Idag inviger jag även ina nya byxor! Svarta manchester! (stavning?) haha Lite osköna men man får väl vänja sig..
Nu hoppas jag att erica kommer snart för jag orkar inte vänta längre XD haha
bye

Såhär känner jag mig idag!


Keep going!

Jäklar vilken seg dag! Vaknade 11.. jag vaknade 11 hur gick det till?? Brukar aldrig sova så länge. Men skönt vare! Idag borde jag egentligen ha gjort mer än jag har. Har bara gått runt och klagat på att jag har tråkigt, rastlös och suttit framför datan. Fast jag gjorde klart en läxa och räknade 3 tal matte mitt på dagen iaf. juste städade badrummet också! Men det känns som att tiden gått så sakta idag! Kom igång lite nu och dandsade i köket haha.. Håller på med en hiphop och en modern koreografi.. Får se om de blir klara eftersom jag bara har början på båda XD.
Nu finns det massa saker jag kan göra, plugga,damsuga,scrappa.. Men ändå då orkar jag inte, och så klagar jag på att jag är rastlös? Konstig känsla säger jag!
Alla pratar om att vara så "köttiga" i år, så jag funderar om man inte ska ta en liten jogging tur imorgon? Eller promenad?  Fast det är inte kul att gå ensam..  Får väl se vad jag orkar göra XD
Kanske gå ner till centrum och kanske köpa nåt fint?? haha
aja nu ska jag fortsätta att vara uttråkad, bara sitta här i mina mjukiskläder och ja göra ingenting!
Tjing tjong!!

Keep it clean??

Måste säga att jag känner mig riktigt duktig idag!
Imorse tog jag på mig mina nya springkläder och tog en rutt! Det blev dess värre inte så mycket efterssom jag typ dog. Blev upp och ner två gånger för S backen + lite styrka efteråt. Blev iaf 30 miners träning :P Städade hela min hylla och ett av mina skåp! Nu återstår bara 2 klädskåp-.- Skotta har jag gjort också :P haha
Får se vad jag hittar på nu?? Scrappa lite kanske ?? :P
Fast mamma påminnde mig just om att jag har massa läxor... så blir npg det ist! -.- bläää



1 Januari 2011

Ja då var man hemma från frankrike och nyåret är passerat! Kan ju börja beskriva min underbara reasa till frankrike! Istället för att landa i frankrike, så var vi tvugna att landa i belgien pga snökaos. Fick vänta på bagaget i 1 h 30 min.. Lyckades få sista platserna på en buss som skulle ta oss till bryssel. Väntade i 1h 30 min innan vi fick tag på tåg biljetter till paris för 2600kr! Satt och vänta nån timme på en kall tågstation innan vi till slut lyckades hoppa på ett tåg dom blev 1 timmer sent!! + att man hade 25kg bagage att gå runt tt bära på! Hela resan tog sammanlagt 18 h ist för 9! Kul kul...
Sen blev det jul vilket firades med god mat underbar familj och wii dance! Det saknades bara en sak.. Mormor!
Kom hem precis lagom till nyår, som spenderades med en middag hos erica med henne och maria.. och sedan kom lite mera trevligt folk! ! Riktigt najs nyår blev det tycker jag! och så får man väl se om man orkar hålla alla löften XD (första året jag ar några) Ligger faktiskt och stretchar just nu! hahah
Nu är det bara att hoppas på att 2011 blir bättre än 2010 för det har inte varit det bästa året om man säger så!


pepparkaksbakning med kusin vitamin :)

Hos mormor och morfar!


Familj

Nyår!

Gott nytt år!!!


RSS 2.0