Potatishuvud och päronkropp.. inget jag gillar direkt!

Idag är det söndag och jag har ställt mina fötter på svensk mark. Tre veckor har redan gått och jag måste säga att det har gått fort! Kan väl inte säga att man har varit på solsemester efterssom det har regnat 3/4 utav tiden men de tre sista dagarna fick man iaf njuta lite av stranden! Men det har varit bra ändå, umås lite med släkten.. och bara göra ingenting! Eller iof har jag varit duktig och tränat! utav de 21..22 dagar jag varit borta så har 15 utav dem innne¨hålligt någon slags träning!  mest joggingrundor på sisådär 20-25 min + lite styrka och stretch fårstås! Så det känns iaf bra på den biten. Blir nog inte så mycket träna denna vecka efterssom det blir bunce summer cam snart och sen börjar skolan... kul.. hmmm vet inte! Dansa vill jag iaf!
Jahapp nudå.. vad ska man göra i en hel vecka? De enda planen jag har är att inföskaffa en almenacka och skriva massa kul i. Visst det kanske låter lite boring men jag gillart!

what do you want?

Hare ganska sa chill i la frankrike! Har inta varit bas(ta vadret men det kommer.. skulle varit ett fragtecken men jag hittar det fan inte pa tanjentbordet:: haha hatar franska tanjantbord!! inte sa mycket mer att saga.. bara att man ar lite forvirrad.. byy

!!!!!!!!!!!!!!

Jaha då var det bara 1 ½ timme kvar innan man ska gå upp och börja röra sig mot frankrike! Känns ganska onödigt att gå och lägga sig men jag är trött och har inget annat för mig så så får det bli!

Sådärja!

Titta vad kul man kan ha när man har tråkigt! Hade en liten ehmm ja vad ska man kalla det? Skylt? Som var helt svart och den såg så tom ut så jag målede på med lite nagellack! haha inte det snyggaste.. men jag fick nåt att göra och den ser nu inte lika tom ut!! moahhah!!


boooring!

Jahapp då sitter man här på pappas jobb igen och har tråkigt! Har gjort klart dagens jobb och måste vänta på skjuts, som då är klockan 1! blöö tror att jag kanske tar min en promenad till stinsen för att hitta nån bra bok man kan ta med till la frankrike! Eller om man hittar nåt annat kul? Nu är det bara idag och imorgon kvar! Sen jädrar far jag, ska bli skönt. Hoppas på fint väder och massa rea! haha kanske vore bra om man hadde lite pengar då?? Måste även se till så att jag kan skaffa mig internet! haha

I dont like changes!

Mycket beslut som ska tas om vad man ska göra och inte göra.. blööö hatar när jag inte vet vad jag vill göra och vad jag borde göra!


Söndag!

Ja då var man hemma efter en veckas farande! Måste säga att det har varit riktigt skönt! Som en liten mini semester!
Åkte hem i 5 min efter cross turen och hämta en västa till! Jobba lite på torsdag morgon, sedan kommer superskjutsen maria och kör oss till solmyra! Där välkomnades man av fina erica och alexander och fina dagar! Mys bad och kort.. massor med kortspel! haha Kul att man vann gansa ofta...eller inte! Men du sitter man ina da bålsta igen och ska väl börja packa inför nästa veckas äventyr!! FRANKRIKEEEEE!!!!! Wieee dock åker vi inte förens torsdag natt, men veckan kommer nog gå fort!





Bästa campingplatsen, även där blev det årets första dopp!




RSS 2.0