Give me my body back...

Efterssom att min dator har bestämt sig för att inte fungera så sitter jag nu vid mammas! Kan varken ladda in foton eller se dom senaste.. Dock så hittade jag en mapp som hetter "skit" En jävligt bra mapp kan jag säga! Massa bilder från 2009 ... måste bara säga fy fan vad man såg ut ibland, men jag skulle göra allt för att få tillbaka min kropp jag hade då! Det sista året man fortfarande var snyg i tajta kläder! bläää!!
Ska fortsätta kolla på hela mappen, för 2009 var fan ett bra år!
Kommer en bilbomb senare om jag orkar och har tid. aahaha

Just nu känns det såhär!

Fuck!

Skit it kör ba!

Då var dansveckan över! Kul? Neej .. Skulle vart najs med en till vecka av rolig female vibe ;) Men snart rullar vanliga vardagen i gång och den blir "vanlig" dans i skolan! Men det är inte helt fel heller! Sitter just nu oh ja funderar på om jag är trött eller inte? Som högst en halvtimma i natt och gick upp 7 dagen innan! Så det känns fint! Tror att jag kommer somna gott i soffan! Ja igår blev det en lite"kräftskiva" väldigt trevligt måste jag säga, jag hade iaf väldigt kul bakom suddiga ögon! haha
Har varit med käraste erica hela dagen och hjälpt henne att flytta till sin lilla lägenhet inne i stan! Snacka om att man blir avundsjuk och själv vill ha ett eget litet ställe.. men tror fan inte att jag skulle vara redo för det än.. så det var ju tur att det inte var jag som skulle flytta! vad mer.. jo något som är jävligt drygt är att mitt tangentbord inte fungerar! Det ba sluta funka igår! kul! Så nu sitter man med ett inkopplat lítet tangentbord framför den bärbara! Sjukt jobbigt!'lovelovelove!

Fy faan vilka roliga klasser idag!! Ibland älskar jag bara att dansa!!!! Eller ganska ofta, men extra mycket idag! Blönar mig själv med en glass idag!! Wohoo.. dock måste jag resa mig från en skön position i soffan snart för att diska1 Inte lika kul. ahah har inte mycket mer att säga idag förutom att jag älskar dans!


Dance your ass off!!

Sitter med en värmekudde runt halsen! Känns behövligt.. har otrolig träningsvärk haha runt hela halsen,baksida+framsida lår!! Lagom kul att vakna imorse! haha Men det är bara att dana mer så går det över? Har haft två sjukt roliga dagar på summercamp än så länge! Sjukt roliga klasser. Ont i fötterna har jag också efterssom det är mycket dans på klackar! Jag som aldrig ens går i klackar! But I like it! Dock är det en liten utmaning för mig efterssom jag inte är van att ha så "snabba" koreografier.. känner mig som ett freak ibland, känns bara som att allt man gör ser så fult ut! Men jag kör på! Hoppas på att man blir bättre! Dess utom så har jag ju kul så..
Ska ta och massera låren lite om jag orkar.. annars kan man väl inte ens resa sig upp ur sängen imorgon! haha
Kanske man ska börja göra en uppvärmingskoreografi till höstens dans?? Eller kanske blir det imogon.. får se!


Vissa människor förstår man sig bara inte på!

Idag har varit en bra dag! Enköping. Cross. Koktkorv. Sol och god middag med fruktefterrätt! I like! Tidig uppstigning blir det imorgon! Klockan står på 04:00. Just nu är klockan bara 10 och jag är redan trött! Dock är jag lite rastlös.. kanske kan vara därför! Det är bond som rullar på tv... hatar bond! Så sämst!
Sitter och funderar.. jag är feg! Det är det jag kommit fram till! haha Så kul har jag när jag funderar. Sitter för mig själv och undrar varför man bara inte tar tag i saker, varför jag tror att någonting kommer hända när jag i själva verket inte gör nåt själv.. Nu blev jag ännu mer rastlös.. kanske ska ta och kolla på den där bond iaf.. haha Vänta på morgondagens förmodligen regniga cross dag! Men det har jag ju redan påpekat att regn hör till.. Jag har ju med mig gummistövlarna så det ska väl inte vara nå problem!
Tjingtjong nyckeln ligger i långholm!


För att jag inte har nå vettigt att säga!

Då har man spenderat tre fina dagar med söta Erica! Mucho mysigt! Sola,bada och snacka skit. I like! Var även en runda hos pappa igår och grillade. Och idag blir det cross i enköping! Tänkte att man skule passa på när det ändå var så nära, och det ser ju inte ut som att det kommer bli världens bästa väder heller! Det blir nog cross i örebso imorgon också! Dock ska det regna då, men det hör ju nästan till! Då kan jag använda mina nya gummistövlar! :)


Mina nya gummistövlar! :D

Fantasi!

Kände för att vara lite kreativ nu på förmiddagen så jag satte mig ned och fyllde i almenackan och gjorde lite smycken! hhaha bra tidsfördriv! Snart blir det att lägga sig i solen tror jag!


En liten ring..

Armband


Ett litet halsband

Och ett tilll :P
Dock så är halsbanden inte något som jag tror att jag skulle ha på mig , men man vet aldrig :P ahha

Not far away!

Då var måndagen avklarad! Spenderades på stranden och med indiano! Det är sjukt vad snabbt det kan gå tills man kommer tillbaka i vardagen! Igår var man i frankrike (ett helt anat liv känns det som) och idag var man tillbaka och allt var som vanligt! Har införskaffat mig en almenacka idag också och insett att det inte är alls långt kvar till skolan börjar. Har även planerat en liten trippp till ericas landställe!! Kommer bli supermysigt!
Kan väl också säga att jag känner mig allmänt förvirrad. och jag hatar tankar ibland! ching


RSS 2.0