Red lips!

Dagarna blir bara skönare och skönare! Inte gjort ett skit i skolan idag förutom att skriva utvärdering och få reda på betyg. Vissa var lite roligare att få veta än andra! Åkte hem till erica efter skolan och baka,laga mat och planera lite smått. Sen blev det hem och chilla lite.. skönt! Nu väntas sängen och imorgon bitti blir det frukostmys och kolla på våran dansföreställning i skolan! Sweeet!! :)Har gått runt såhär idag! Typ första gången jag vågar ha rött läppstift :P hahah


09:26


We rock!

Då var det slut på föeställningar, och det har varit awesome! Älskar att känslan precis innan man ska gå ut på scen! Det är samma känsla som att stå förberedd på redskapen inför en tävling, vilket kommer att bli nästa helg! :D Det gör mig så glad och man är samtidigt så jäkla nervös!
Har även lämnat in sista arbetet!!!! wohoo!! Och sen så var jag en tripp i upplandsväsby men mamma och köpte lite scrapsaker! Kom hem, chillade lite i den lilla sol som fanns, lagade mad och en rabarberpaj som ligger fint i magen nu.. haha Imorgon blir det crosstävling igen! Måste ju passa på nu medans man hinner! :)
och ja... nu blir det sova för min del! (Y)


Dans och musikal <3
Fler bilder finns på fejjan (Y) hahah


Pour toi mamie!

Då är produktionsveckan igång!! :D Eller det är nu sista dagen på den. Har haft en heldag med ljussättning och rep, och igår var en heldag med genomdrag och premiär! Sååå kul. Dagen började med ett sms " Godmorgon min prinsessa" från pappa :) senare idag väntas en skolföreställning och en till, som då blir sista :( Idag kommer att bli en bra dag! :D Hoppas att jag kommer ihåg att ta massa bilder också! Något mer som är skönt är att jag börjar kl2, det är fint väder och jag är iprincip ledig imorgn! Tummen upp för denhär veckan!
Efter denna vecka har jag bara 7dagar kvar innan det blir underbart looooov!! Går inte annat än att vara glad idag! 


I år gör jag även ett solo som jag har valt att kalla "pour toi mamie" Som är till min underbara mormor! Som är enormt saknad!

cjdkjdedkeofe

Underbar helg fylld med cross! :) Spenderade halva lördagen på arlanda och cosstävling och sedan blev det grilla på kvällen! bestämde mig imorse att jag skulle följa med idag också efterssom att det var "final" heaten, så det blev en hel helg fylld med cross :) I like! Dock så har jag gått och skaffat min solglasögonbränna och sportbh märken! hahah Min näsa är ju lagom röd!
Nu är det bara att börja tagga inför produktionsvecka som inehåller i princip bara dans! wieee
På onsdag och torsdag blir det show! Tumen upp för det. Komer ha så mycket att göra! Är med i varannat nummer i första akten, så det är bara att liga i!
Från i Lördags!

värme<3

Underbart! Skolveckan är över vilket betyder att jag bara har ett arbete kvar sen är jag klar för denna termin! wohoo!! Me like! Och imorgon är det lördag och det spenderas på arlanda med crosstävling!! Me like!  Är just nu gansska inspirationslös och trött så det blir date med kudden! <3
smile even though it hurts!

Är det inte det ena så är det något annat! När benhinneinflamationen börjar gå bort efter ala dessa övningar, så ska rygenkrångla, sen så bestämmer sig axeln att den inte vill ammarbeta till hunda och fötterna viker sig!! Kan inte kroppen bara hjälpa mig att göra det jag älskar?? Bläää... men aja det är väl bara att stå ut med det och kötta lite extra! haha det är ju inte så mycket kvar på terminen nu. Sen har jag räknat ut att jag kommer ha 7 danslektioner i veckan nästa termin! Sweet! + att jag vil gå på poledancing... on man nu hinner med det... haha
Men det är långt kvar, framtiden tar jag som den kommer!
Nu blir det sängen och slut på klagandet! :P hahahahhahaahah


Leave your thoughts and fly for a moment!

Never know what to do!

Bara en vecka kvar! En vecka kvar med plugg sen äntligen är det produktionsvecka och äntligen lov! Dock så är denna vecka en helvetes vecka! Men jag kämpar sista vekckan!! haha hoppas att jag orkar .. Har precis pluggat lite matte, och kollar lite på hockey VM. Har spenderat hela dagen i ishallen, på gympatävling och det blev en bronsmedalj :) NEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ mål för finland :( usch!! hahahha
Aja det blir sängen alldeles strax så att jag orkar med första dagen ¨på veckan!!
faaaaaan mål igen??? vad händer???
Nu vill man ju inte kolla mer!! 
godnatt!

Keep your dreams alive!

Ojoj nu var det ett tag sen. Men efterssom blogga inte är prio ett så blir det så! Har inte haft så mycket tid på sistone. Skola,träna,plugga och sova är i princip det mina veckor innehåller! Har sjukt massa i huvudet och man vet inte riktigt vart man ska börja. Men just idag känner jag att jag ska få lite vila iaf. Har inte gjort så mycket denna morgon, bakat och diskat.. Nu väntar jag på att åka ner till kiropraktorn :/ och sedan sätta mig på tåget och ta tag i plugget igen! Blöö Det enda som får en att plugga nu är tanken på att jag bara har plugg fram till slutet av nästa vecka!! Sen ingen mer plugg på 2an!! Då är det bara ett år kvar tjohoo!!
Längtar grymt mycket till sommaren!!! Juste Nu har vi iaf bokat resa, och det blir frankrike i 3 veckor! Kan inte minnas sista jag var i frankrike på sommaren, det måste varait typ när jag var 10!!! ska bli kul faktiskt, och skönt! Göra morfar lite sällskap! :) Hoppas bara på fint väder!

RSS 2.0