I miss the old times!

Idag är jag riktigt sugen på att inte hålla på attt fixa med grejjs hemma. Hela dagen igår gick åt att kläppa häck, åka med allt till soptoppen, städa upp ännumer häck på marken, såga bort väggen, riva alla skåp i köket, torka av allt i hela bilen, ta ner studsmattan och handla mat. Jag som hade tänkt plugga... Hoppades faktiskt på regn idag så att jag skulle slippa vara ute och göra massa grejs. Men det blir någ att åka till ikea och hämta resten av möbelbitarna som ska till köket -.-
Jag är riktigt sugen på att göra nåt kul, på att träffa massa människor, men det kommer ju aldrig hända. För det är inte så ofta det händer. Kommer säkert bli en vanlig hemma dag/kväll..
Inatt så vaknade man av att broder kommer in i rummet iklädd cawboyhatt och solglasögon och säger massa saker jag måste göra och slänger en ananas  i min säng! Vart kommer det ifrån ?? Så när jag gick upp för ett litet tag sen passade jag på att göra lika dant. sprang ag in och börja skrika att dem måste gå upp ( kevin och jocke som hjälpte till) att dem skulle skynda sig att skura golvet och kratta löv! haha där fick dom.!

Juste idag är det ju också Halloween!
nu blir det en risifrutta :) mumma!!
/ Vicky

Kan ju alltid klä ut mig till fågelskrämma?

Elle kanske dinosaurie och prinsessa??

Don't waste your time on small problems, because you never know when it ends!

Min tunga svider. Jag har ätit för mycket ananas.. Fattar inte att det blir å varje gång jag äter ananas:( Det som är så gott, skulle kunna äta upp en hel själv! Har äntligen gjort klart min balettuppgift och skickat in den. Känns skönt! Det som också är riktitgt jäkla skönt är att det är lov! Måste dock plugga ikapp allt jag missa den veckan ag var i frankrike.. Lite mindre kul. Men sätter jag mig och pluggar allt efter varandra tar det nog bara en dag!
Imorgon ska jag sova så länge det går! Fast jag kommer ju ändå vakna vid 8, men lite sovmorgon iaf! (Y)
Nu ska jag fortsätta att göra ingenting!
/ vicky

Juste Jag vill klä ut mig, som man gjorde när man var liten. Jag älskar att klä ut mig!!!

You will always be with me!

Tillbaka från krankrike!


I want to se your smile once again, I want you to give me a big hug just one last time, I want to feel your smell, and I want to remember all of it!

Imorgon bär det av mot frankrike, och jag är inte ett dugg taggad. Orkar inte packa, man vill knappt ha med sig vanliga kläder utan bara tjocka mjukisar som man kan ligga och gråta i! Varför ska man klä upp sig när man endå inte är glad?
Visst jag är väl glad för att jag får träffa mina kusiner, men utan mormor kommer det inte vara detsamma, allt kommer att vara annorlunda. Kommer att vara borta en vecka! En vecka med depp, och gråt! Hade hellre varit i skolan, och mormor fortfarande levt. Hon var ju inte ens gammal!!!
År 2010 skulle vara ett bra år. Men det blev det inte, och det kommer aldrig att glömmas!

JE T'ADORE DE TOUT MON CEURE MAMIE, JE TE OULIRAI JAMAIS!!!!

JAG ÄLSKAR DIG MORMOR!!!!


finns inga ord som kan beskriva dig, och nu kommer jag aldrig mer få se dig!
Jag älskar dig och hoppas att du får det bra i himmlen!!!!!


My inspiration.... Wait! I don't have any inspiration!

Då var lördagen över! Elle över och över klockan är 9 och jag orkar inte göra nåt, fast jag har tråkigt!
Har suttit och kollat på massa bilder, och inder hur inspirationslös jag är nuförtiden. Jag kommer aldrig på vad jag ska ha på mig, allt man hade på sig förut ser fult ut nu, fast det ser bra ut då.. bläää.. Jga vet själv anldningen, men den behåller jag för mig själv!
Åkte på cross imorse, väldigt sugen på att köra själv. Men det var kul att kolla på broder också. Gick bra också! :)
När man kom hem blev det att hjälpa mmama tömma köket, och sen har jag nästan gjort klart mitt jazz solo!!!! :D
Kanske inte är världens bästa steg, men det är känslan man ska ta fram så...
Blev en förfrågan efter kladdkaka här hemma¨, så det var bara att ställa sig och baka! :)
Imorgon är det KM, så ska väl ner till det på eftermiddagen, får se vad man hittar på på förmiddagen.. Läxor kanske??Låter inte så lockande!









A day is different frome another!

Idag har varit en sån där dag där man hinner med mycket!
Har varit i skolan, shoppad med indiano,träffade ellinor och fika,åkte till ikea med mamma, tog bort frysen från köket och kollat lite på tv har jag gjort också! :) Införskaffade mig en vinterjacka, sm jag tycker var värsta kapet! (Y) Inser nu att den kunde ha varit lite tjockare, men äsch det får duga!
Imorgon blir det att stiga upp för att kolla på cross, blir nog att inviga jackan eftersom det var så jävla kallt sist! :O
Sen blir det hem och jag MÅSTE göra klart mitt solo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill vara rik!
tjohej! / Vicky


Mina älskade kusiner, och bror! :)

Ladda om!

Passar på nu att skriva lite medans jag har tid!
Känns som att man aldrig är hemma mer än några timmar om dagen. Men det är ju bra också, för ibland när man är hemma så kommer man inte på nåt att göra .. haha
Idag har varit ja vad ska man säga en krypletande dag! haha..var på en föreläsning imorse som var ganska bra faktiskt. Var i skogen och letade efter allt möjligt, så som träd,spår efter djur och ja vad man nu kan hitta i skogen.
Sen blev det att åka in till stan och träffa Fina Ellinor. Satte oss på muffin bakery, köpte varsin muffins, tjockade oss och snacka massa! :D Alltid lika mysigt! :)
Har försökt komma på lite på mitt solo som skall vara klart på tisdag.. men kom inte så långt, eftersom jag har ca 2x3 meter att röra migg på! Men någon 8a blev det iaf (Y) haha
Snart är det Greys så tjingtjng!


I like the feeling!

Imorgon är det TÄVLING!!! Wohoo!! Jag älskar att tävla, specillt med världens underbaraste lag!
Dess utom har vi n ya räkter som är sjukt snygga!! :D Längtar längtar,längtar!!!
Har dock lite plugg som måste fixas innan det bär av, men men...
På söndag är det stuppåkerrace ( crosstävling på en åker) Kul!! För nåt år sedan var man själv med, men nu blir det bara att tita eftersom jag inte har någon cross!! :/

Igår fyllde även VÄRLDENS BÄSTA INDIAN år!!! GRATTTISSS!!!!!! :D::D

Nu blir det sängen! natti / Vicky

COOL BRUD DET DÄR!!!!! :D :D

Fotobomb!

Istället för att beskriva allt i minsa detanj så blir det bilder!


mormor och morfars 50 års bröllopsdag!


mumma..


mormor och morfars entre! haha


underbart väder! (ibland)


godaste äpplena från mormors äppel träd! :D

haha kom  på attt jag inte har tagit så mycket bilder men men!!
bye/ Vicky

Shopping a la france!

Lite nytt i garderoben =)

Från Jennyfer..



Clair's

/ Vicky

Frankrike är bäst!!

Det har varit sjukt bra i frankrike! Ibland vill man bara flytt dit! haha men ändå inte.. Det är så skönt att få komma bort från allt och bara umgås med släkt! Har hunnit med hur mycket som helst dagarna vi var där det känns som att man varit borta i 2 veckor!!
Eftersom ingen förutom min mammas syster och bror visste att vi skulle komma så blev det värsta överraskningen för alla!! Och min mormor och morfar tror jag blev gladast! vi åkte ju dit för att fira deras 50års bröllopsdag! Dem blev så himla glada att man själv blev sjukt glad.. Och eftersom mormor skulle opereras idag tror jag att det betydde väldigt mycket för henne att vi kom dit :) Träffa alla och shoppa franska affärer!! :D ME LIKE!!!!!! skulle behövas flera resor som denna!! Det var även sjukt mycket skönare ute än här, visst vi hade regn för det mesta, men man kunde gå utan jacka!!! kofta räckte, och när solen var framme var det 20 grader!! Hur skönt som helst!!!! Läntar till den 19 december då det blir att åka tillbaka!! :D Wieeeee!!

Imorgn blir det tillbaka till verkligheten och skolan, skönt att första lektionen börjar klockan ett och är en jazz lektion!! :D
Natti / Vicky

RSS 2.0